Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova.

Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea de a cunoaște și explora o varietate de industrii.

A fost o zi plină de conexiuni valoroase, schimburi de idei și oportunități de colaborare cu lideri din domenii diverse. Cu fiecare oprire a acestui tur, am avut ocazia de a descoperi pasiunea și inovația din spatele unor afaceri de succes, de a învăța din experiența unor profesioniști și de a întări legătură cu mediul de afaceri local.

📍 Ziua a început la SLB, lider în industria de petrol și gaze din țară.

📍 Groupe Atlantic Romania, unul dintre cei mai importanți jucători europeni din industria HVAC (Încălzire - Ventilare - Aer condiționat), ne-a prezentat investiția de 60 de milioane de euro în noua sa locație din România.

📍 La Vitalia am văzut primul depozit ecologic din România și cum se dă o nouă viață deșeurilor industriale.

📍Phoenixy ne-a dezvăluit povestea de succes și una dintre cele mai fascinante investiții ale unui antreprenor român.

📍 Rhein Vision, unul dintre cei mai importanți producători de lentile oftalmice din Europa, ne-a permis accesul în laboratorul de producție de ultimă generație.

📍 Am cunoscut DAAS EPTA Romania, compania care livrează proiecte de refrigerare pentru supermarketuri și hypermarketuri, de la proiectare până la echipamente și servicii de întreținere.

📍 Seara s-a încheiat cu prezentarea ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa logistică şi industrială din România.

👨🎓 În paralel, Business Tour a cuprins și o secvență educațională, un atelier FRANCO-JOBS de orientare profesională susținut de OMV Petrom, la care au participat peste 100 de studenți de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

🤝 Mulțumiri partenerului nostru de mobilitate Renault!

Eveniment organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova.

📣 Când și unde vă dăm întâlnire pentru următorul #BusinessTour? Pe 11 aprilie, la Pitești. Nu ratați înscrierile: https://lnkd.in/dyBfH46E

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !