Membri  •  Partener

Scriitori de renume sustin copiii si tinerii cu autism la Balul Bucuriei, ed. a IV-a

Anul acesta, pe 17 septembrie, editia a IV-a a Balului Bucuriei, "Dincolo de stele..." este organizat împreună cu Palatul Bragadiru și Backstage Production Group, găzduit de către Mihaela Tatu, o seară pe parcursul căreia ne va încânta vocea lui Feli iar Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog ne vor uimi cu un moment de deschidere emoționant.

Printre surprizele acestei editii se numara tombola caritabila "Citeste si daruieste", unde scriitori romani premiati ofera 40 de titluri editii limitate pentru orice iubitor de literatura contemporana.

Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adamesteanu, Ana Blandiana sunt cativa dintre autorii cunoscuti care sustin cauza copiilor cu autism, la Balul Bucuriei de anul acesta.

1 Bilet la tombola valoreaza 100 de lei (2 ore de terapie pentru 1 copil cu autism). Biletele se vor putea achizitiona in cadrul evenimentului.

Balul Bucuriei, ediția a-IV-a este un eveniment filantropic anual,o ocazie de a participa la singura gala caritabila dedicata copiilor si tinerilor cu autism din sudul Romaniei, unde participa circa 200 de antreprenori, manageri, CEO's, persoane publice si oameni de bine.

Doar împreună putem reuși să aducem cu adevărat speranța în lumea copiilor cu tulburare de spectru autist. Te invităm să te numeri printre sponsorii și partenerii noștri pentru a-IV-a ediție a Balului Bucuriei, pentru ca împreună să le dăm celor mici o voce clară, sonoră și puternică

Alege varianta cea mai potrivită pentru compania ta și nu uita că fiecare ajutor contează!

Destinația fondurilor pe care ne propunem să le strângem la Bal:

  • Program de terapie gratuită pentru 20 de copii cu autism – cazuri sociale
  • Program de evaluare și diagnosticare gratuită pentru 150 de copii cu tulburări de spectru autist
  • Training și susținere pentru 150 de părinți în procesul de recuperare al copiilor lor

Pentru a participa, detalii la https://balulbucuriei.autismvoice.ro

Multumim sponsorilor si partenerilor nostri de pana acum!
Sponsori SilverElectronic Design&Consulting Group 
Sponsori BronzAriston Thermo România
Parteneri:Teodora Ionascu si Asociatii, Fundatia Nadia ComaneciDans cu ViviLeader Team Broker AsigurariCasa de Flori1000 de Chipuri, Asociatia Somelierilor din RomaniaRamada Bucharest MajesticCrama Girboiu.
Parteneri media: 
Radio Romania Bucuresti  FMRadio Itsy BitsyDeBizzElite Business WomenBRCCBusiness MarkCASPAMedicalManager.roCSRMediaStiriONGZiare.com, Forbes Kid

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !