Actualitatile membrilor  •  Membri

SGB Humangest achiziționează IHM Total Consult în România

București, 3 octombrie 2019

Președintele SGB Humangest, Roberto Maroni, a anunțat, achiziția IHM Total Consult SRL, companie românească, furnizor de servicii de muncă temporară, recrutare, selecție, administrare de personal și salarizare. SGB Humangest este un grup italian de companii care oferă servicii de consultanță specializate în domeniul selecției, formării și managementului resurselor umane.

Achiziția IHM conduce la dezvoltarea operațiunilor SGB Humangest în România și la creșterea cifrei de afaceri la 25 de milioane de euro, plasând compania pe locul 4 în topul furnizorilor de servicii de muncă temporară și resurse umane de pe piața românească (* conform rezultatelor financiare raportate pentru 2018). Achiziția completează, totodată, experiența și rezultatele Grupului italian în furnizarea de servicii de muncă temporară, recrutare, administrare de personal și salarizare.

Achiziția a fost aprobată de Consiliului Concurenței din România la începutul acestui an.

„Preluarea IHM va consolida prezența SGB Humangest pe piața românească susținând, în același timp, obiectivul general al companiei, acela de a oferi soluții de resurse umane de înaltă calitate clienților săi atât la nivel național, cât și internațional.”, a declarat domnul Maroni.
 

Gianluca Zelli, CEO al SGB Humangest, a subliniat că „Această achiziție ne va ajuta să ne consolidăm poziționarea pe piață și expertiza în domeniul muncii temporare și al recrutării. Având în vedere misiunea noastră de a oferi clienților noștri o gamă de soluții de „cea mai înaltă calitate” în domeniul resurselor umane, considerăm că echipa pe care am găsit-o în IHM va juca un rol esențial în atingerea acestui obiectiv.
Adevărata provocare de astăzi constă în a alinia cerințele angajatorilor cu aspirațiile candidaților și – noi, echipele SGB din Italia și România – suntem bucuroși că avem oportunitatea de a face aceasta în fiecare zi."


Despre SGB Humangest
Grupul SGB Humangest oferă servicii în domeniul resurselor umane în Italia și România, unde a intrat pe piață în 2007. Principalele linii de business ale grupului sunt serviciile de muncă temporară, recrutare și selecție, training, serviciile de salarizare, outsourcing logistică și property management.

Site-ul oficial> www.sgbholding.it


Despre IHM Total Consult - compania achizitionată
IHM Total consult este o companie românească cu puncte de lucru în Timișoara și Arad care oferă servicii de muncă temporară, recrutare, selecție, administrare de personal și servicii de salarizare. Compania a fost fondată în anul 2004 si portofoliu de clienți include companii de renume din domeniul industrial, automotive, IT, retail și logistică.

Site-ul oficial> www. ihm.ro/en


SGB Humangest Holding
Biroul de presă - Italia
Helga Canino
Telefon +39 393.9096157
helgacanino@gmail.com

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !