Membri

Situația zborurilor Air France în perioada martie - mai, 2020

[Translate to Roumain:]

În contextul răspândirii COVID-19 la nivel global și al restrictțiilor de circulație impuse de guvernele europene și nu numai,  Air France menționează că face tot posibilul pentru a se asigura că toți cetățenii francezi și europeni aflați în prezent în străinătate se pot întoarce acasă.

Air France lucrează împreună cu autoritățile franceze și internaționale pentru a-și adapta programul de zbor în timp real, în conformitate cu situația în evoluție și noile restricții impuse companiilor aeriene.

Dat fiind mediul internațional schimbător mentionăm că programul de zbor este provizoriu și că situația se schimbă constant.

Informații de zbor actualizate referitoare la programul și operarea anumitor rute sunt disponibile  pe airfrance.com

Pasagerii care aveau zboruri programate în următoarele 4 săptămâni sunt rugați să verifice constant website-ul companiei, airfrance.com. Orice schimbări care afectează călătoriile deja programate vor fi comunicate catre datele de contact furnizate la rezervate sau agențiilor de turism. Orice modificare, reprogramare sau anulare a călătoriei se poate face online, direct pe airfrance.com

Referitor la situația din România, în perioada 23 martie – 3 mai AIR FRANCE suspenda zborurile catre si dinspreParis, situatie evolutiva ce va fi din timp actualizata pe site ul www.airfrance.ro

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !