Noi membrii

Studio ae

Studio ae este biroul de arhitectură care generează îmbunătățirea calității spațiului construit prin design creat pentru viitor. 

Compania a fost fondată în anul 2013 de către arhitecții Andrei Ștefănescu și Elena Ștefănescu. Fondatorii Studio ae au câștigat numeroase competiții interne și internaționale de design, arhitectură și urbanism.

Studioul s-a dezvoltat și crescut în fiecare an și în prezent oferă servicii de proiectare generală pentru toate fazele unui proiect complex, de la acordarea de consultanță, realizarea conceptului, obținerea autorizațiilor necesare, inclusiv elaborarea de proiecte tehnice de specialitate și acordarea de asistență tehnică pe parcursul șantierului.

Portofoliul Studio ae cumulează peste 100 de proiecte finalizate, peste 60.000 m² construiți pentru mari companii, lideri în domeniul lor de activitate: Emag, Soletanche Bachy, Cora, Geberit, Mega Image, Husqvarna, Gusturi românești.

Expertiza nostră cuprinde atât intervenții complexe asupra clădirilor existente, inclusiv consolidări și reconversii funcționale, cât și proiecte pentru clădiri noi.

Reconversia Autogării Chitila din București este cel mai recent proiect premiat în cadrul Anualei de Arhitectură 2020 pentru calitatea de excepție. Prin această intervenție, s-a redat orașului și cartierului o clădire reper care contribuie la regenerarea spațiului public.

Preocupările principale ale echipei Studio ae sunt orientate către înțelegerea și satisfacerea nevoilor clientului din sectoarele rezidențial și comercial. Pentru noi, arhitectura înseamnă evoluție și ne concentrăm pe digitalizarea procesului de proiectare prin utlizarea BIM (Building Information Modeling), reducerea consumului de energie al unei clădiri, inclusiv atingerea standardului de clădire pasivă, optimizarea proceselor interne printr-un sistem integrat de management.

Mizăm pe experiență și creativitate și ne folosim entuziasmul pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și a comunității din care fac parte prin fiecare proiect în care ne implicăm.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !