Evenimente  •  Membri  •  Parteneri

Targ de cariere pentru ingineri tehnicieni si profesionisti It

Esti inginer, tehnician sau profesionist it? Te asteptam la targul de cariere din 4 si 5 octombrie in Bucuresti pentru a intalni angajatorii din diverse ramuri ale industriei.

Targul de job-uri se adreseaza tuturor candidatilor cu profil tehnic cu diploma de inginer sau avand aptitudini in domeniu, indiferent daca acestia sunt proaspat absolventi, sau profesionisti cu experienta nivel entry, middle sau senior. Incurajam sa participe la eveniment mai ales absolventi ai facultatii de transporturi, inginerie mecanica TCM, electronica si telecomunicatii, informatica, cibernetica, automatica, tehnica de constructii, telecomunicatii, petrol si gaze. Deasemeni, ofertele de munca vizeaza tehnicieni fara studii superioare din departamentul de productie cu aptitudini in mecanica, lucrul cu masini comanda numerica, electrica si electronica.

De ce acest eveniment este mai mult decat un targ de job-uri?

In primul rand, evenimentul este unul restrans din punctul de vedere al accesului. Acesta se face gratuit, dar primesc invitatie numai candidatii care se inscriu in prealabil si mai ales cei care aleg sa programeze un interviu cu un angajator anume. Mai exact, aveti posibilitatea sa optati in formularul de inscriere cu ce companie doriti sa discutati si pentru ce post anume. Rezultatul? Aveti posibilitatea sa sustineti un prim interviu direct in cadrul salonului. Echipa fiecarei companii –un specialist HR si unul tehnic,  va vor acorda timpul necesar pentru a va cunoaste mai bine profilul si motivatia.

In plus, garantam tuturor candidatilor care vor veni fie sa viziteze targul de job-uri fie pentru a sustine un interviu, discretie si seriozitate. Din acest motiv, rugam pe toti participantii sa nu faca poze in interiorul salii pe tot parcursul evenimentului. Am rezervat pentru dvs. un spatiu special dedicat comunicarii, in care puteti face o poza profesional realizata de catre colegul nostru Vlad Rotaru, pe care ulterior o veti putea folosi pentru cv sau profilul dvs. profesional.

Timpul dvs. este pentru noi unul important si apreciem eforturile companiilor pentru a participa la acest tip de eveniment care face piata muncii si mai dinamica si mai umana datorita prezentei fizice a echipelor. Prin urmare telul nostru principal este ca in urma acestui forum sa se ocupe cat mai multe dintre cele peste 200 de posturi disponibile.

Care este procedura pentru participare?

Pasul numarul unu, vizitati site-ul evenimentului www.careerfair.franco-jobs.com precum si pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/2329086007343480/ pentru a citi cat mai multe detalii despre program, companii participante si profilul acestora, precum si ofertele de munca pe care angajatorii le promoveaza.

Ulterior, completati formularul de inscriere si trimiteti cv-ul dvs actualizat la adresa de mail contact@franco-jobs.com Veti primi o invitatie pe mail si un reminder prin sms inainte de eveniment. Nu uitati sa mentionati in formular cand anume doriti sa sustineti interviul: vineri 4 octombrie 2019 interval 9h00-17h00 sau sambata 5 octombrie 2019 interval 9h00-13h00.

Va asteptam cu drag la eveniment in locatia Nod Makerspace, sala MATER LIBRARY la 5 minute de mers de statiile Timpuri Noi sau Mihai Bravu. Adresa exacta: Splaiul Unirii 160, et.1, sector 4, Bucuresti ¬ scara galbena

Printre angajatorii care au confirmat participarea amintim: 2 A RH (Recrutare in domeniul aeronautica, optica, constructii), Air Liquide (furnizor de gaz pentru industrie), ALTEN Romania & KEPLER (automobile, aeronautica si IT), BOURBON Black Sea (oil&gas), CGI IT Romania (IT and business consulting), Enel (energie electrica si gaz), GAC Group (consiliere in inovatie), Group Allio Romania (automobile, aeronautica), Groupe Renault (automotive), Orange Services (technology services), Schindler Romania (constructii si mobilitate), Stefanini (IT).

Va asteptam cu drag,

Echipa franco-jobs.com

contact@franco-jobs.com

www.careerfair.franco-jobs.com

www.franco-jobs.com

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !