Parteneri  •  Membri

Techsylvania 2020: Shaping the Future

Cea de-a șaptea ediție Techsylvania își propune să contureze viitorul, alături de reprezentanți Adobe, UiPath și Forbes

În 2020, Techsylvania se adaptează noii realități mondiale și aduce în continuare inovatori din lumea tehnologiei și business-ului în cadrul unui nou format: online. Companii precum Adobe, Union Square Ventures, UiPath sau Forbes vor avea reprezentanți de seamă prezenți ca speakeri la acest eveniment. Toate componentele evenimentului se vor desfășura în continuare, în format digital, în perioada 22-23 septembrie.

Techsylvania este unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din România și printre cele mai importante din Europa de Est, fiind mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu. Deși contextul actual nu permite desfășurarea evenimentelor precum în trecut, organizatorii Techsylvania au găsit soluția ideală pentru a păstra magnitudinea lui: migrarea într-un spațiu virtual care cuprinde segmente personalizate pentru toate componentele sale.

Fondatorul primului startup unicorn din România și unii dintre cei mai cunoscuți investitori internaționali vor fi prezenți pe scena virtuală.

 

Daniel Dineș, co-fondatorul și CEO-ul renumitei companii UiPath, împreună cu Alex Konrad, Senior Editor la Forbes Magazine, vor discuta, în premieră, la Techsylvania despre antreprenoriat, tehnologie și arta de a te adapta schimbărilor majore care vin o dată cu acest drum în business.

De asemenea, pionieri din lumea tehnologiei se vor alătura: Albert Wenger, Managing Partner la Union Square Ventures și unul dintre investitorii care au stat la bazele unor mari companii precum Etsy sau Twitter; Reshma Sohoni, Co-Founder și Managing Partner la Seedcamp, companie al cărei portofoliu cuprinde peste 300 de nume de succes, printre care Revolut, Transferwise sau UiPath; Christopher Leacock, cunoscut și sub numele de Jillionaire, fost membru al trupei Major Lazer și un activ star tech în lumea muzicii sau Prințul Constantin al Olandei, reprezentant al organizatiei Techleap, care este foarte implicată în accelerarea ecosistemului tehnologic al țării - sunt doar câțiva dintre profesioniștii care își vor dezvălui din secretele carierei lor în cadrul acestui eveniment.

 

Conexiuni de business, workshop-uri sau premii de €75.000 pentru startup-uri compun experiența Techsylvania

Nucleul Techsylvania este reprezentat de conferință, care aduce peste 50 de reprezentanți inspiraționali din toate colțurile lumii, dar experiența de eveniment este completată de multe alte componente.

În anii trecuți, workshop-urile marca Techsylvania au acoperit diferite arii de interes pentru această industrie, dar ediția de anul acesta va avea, în premieră, workshop-uri exclusiv tehnice. Tehnologia evoluează în pași din ce în ce mai rapizi și se segmentează în domenii complexe, care trebuie studiate individual, prin urmare vor reprezenta subiectele principale în cadrul acestei componente.

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. De asemenea, Techsylvania este un spațiu dedicat ultimelor tehnologii și inovații, care vor fi prezente și anul acesta în cadrul Startup Alley sau Startup Avalanche, unde premiul se ridică la o investiție de €75.000, acordat cu sprijinul partenerilor RocaX și Fortech.  Cei cu idei avangardiste au șansa de a concura cu alți reprezentanți de seamă sau de a-și prezenta proiectele în fața audienței evenimentului, compusă din peste 4.000 de curioși.

 

Evenimentele satelit continuă și în cadrul ediției din 2020

Această componentă a fost una de success în cadrul ediției de anul trecut, unde participanții au avut șansa de a se conecta cu alți profesioniști, de a se relaxa sau de a-și aprofunda cunoștințele și prin intermediul evenimentelor satelit, desfășurate în proximitatea Techsylvania, de către parteneri.

Anul acesta, evenimentele satelit se vor adapta, de asemenea, situației actuale, și vor avea loc atât online, cât și în locații fizice care permit desfășurarea lor cu respectarea tuturor normelor în vigoare. În perioada 20-25 septembrie, aceste evenimente vor alcătui un circuit de tehnologie și business în Cluj-Napoca și online.

 

Conturăm viitorul de acasă

Pe lângă migrarea evenimentului în spațiul virtual, Techsylvania și-a adaptat și prezentarea sa digitală, pentru a corespunde cu noile activități și valori. “Shaping the future from home”, sau “Conturăm viitorul de acasă” are în spate determinarea și angajamentul organizatorilor de a continua cu același nivel de calitate al conținutului și într-un cadru remote. În plus, Techsylvania este acum alăturat de termenul “Beyond Borders”, care susține noua configurație a evenimentului, respectiv răspândirea granițelor sale la nivel internațional și posibilitatea de conectare cu profesioniști peste limitele geografice.

“Cu fiecare ediție, Techsylvania a devenit un eveniment din ce în ce mai valoros pentru cunoscătorii din domeniu sau, pur și simplu, pentru cei care își caută inspirația. Experiența de eveniment este inegalabilă și mereu vine cu feedback pozitiv din partea participanților, feedback care stă la baza voinței noastre de a transforma acest eveniment în ceva memorabil. Contextul actual ne-a luat prin surprindere, bineînțeles, dar ne-am dorit totodată să păstrăm magnitudinea evenimentului prin toate componentele sale și să privim spre cel mai important aspect, odată cu această reconfigurare în online: ne putem conecta cu diverși profesioniști, depășind toate granițele geografice.” a declarat Vlad Ciurcă, Co-Fondatorul Techsylvania

Bilete Early Bird

Biletele se pot găsi la un preț mult mai accesibil, începând de la €29, pentru perioada Early Bird, si se pot achizițion online, accesând https://techsylvania.com/tickets/

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !