Membri

Throwback: Conferința People management for future business performance

Pe 23 octombrie a avut loc la București Conferința People management for future business performance, organizată de CCIFER în parteneriat cu Business France, Corporate Office Solutions, Domeniul Manasia, Groupe Renault, HR Direct Interim, Michelin Romania, Pentalog Romania, Price Waterhouse (Coopers) PwC, I-AM Profile și Ubisoft.

În contextul tensiunilor de pe piața muncii și a cererii mari de talente într-un moment în care deficitul forței de muncă devine o provocare din ce în ce mai mare pentru angajatori, evenimentul i-a reunit pe câțiva dintre cei mai experimentați specialiști în resurse umane din mediul de business românesc, cu scopul de a scoate la iveală tips & tricks pentru a atrage, reține și cultiva talentele.

 

”Companiile noastre se confruntă cu numeroase imperative de performanță. Aceste imperative de performanță cresc nevoia de talente, într-un moment în care piața muncii din România este foarte tensionată. Acesta este paradoxul românesc: într-un moment în care companiile noastre au nevoie de mai multe talente de calitate, accesul la acestea este mai dificil și mai scump! În acest context, conferința noastră își propune să împărtășească bunele practici, implementate de manageri și de experți în domeniul resurselor umane.” – François Coste, Președinte CCIFER

 

În cadrul celor trei paneluri de discuții și a prezentărilor de la conferință, speakerii noștri au abordat 3 teme principale, cu scopul de a veni cu soluții și a împărtăși idei inovatoare în rezolvarea celor mai arzătoare provocări actuale în domeniul resurselor umane :

  • Tendințe și provocări în era business-ului digital - un panel de discuții cu Monica Jiman, Adela Jansen, Maximilien Caradja Johnson și Ema Dobre.
  • Jérôme Julliand, Director Business France în România, a prezentat V.I.E, programul francez de voluntariat internațional în companii.
  • ”Generații noi, așteptări vechi– ce își doresc oamenii de la jobul lor ?” – iată întrebarea la care au răspuns Luana Cosma, Veronica Gheorghiu, Oana Munteanu și Mihai Zant.
  • ”De la client centered la people centered business”, o dezbatere cu Ilinca Buha, Ariana Maria Laza, Cristian Tănase și Dana Cavaleru. O discuție despre cum se corelează satisfacția clienților cu cea a angajaților dintr-o companie.
  • Harry Meintassis, Country Managing Partner, Korn Ferry Hay Group, a prezentat în concluzia conferinței perspective asupra viitorului în HR, pe baza a două studii ale sale. 

”It is not about who is stronger or bigger, but about who can learn faster - learning agility, mental agility and self-awareness are essential when you search for continuous improvement” – Harry Meintassis

Pentru a consulta albumul foto al conferinței, vă invătăm să accesați acest link.

 

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !