Noi membrii

TPA Romania

TPA Romania, membra a grupului TPA, este una dintre companiile de top de consultanta fiscala, contabilitate, audit si consultanta juridica in Romania, Europa Centrala si de Sud Est. Cu sediul in Bucuresti si o filiala la Cluj-Napoca, avand in prezent 11 parteneri si peste 160 angajati, acoperim toate regiunile din Romania. Reteaua regionala TPA in CEE/SEE ce are in prezent 14 birouri in 6 provincii din Austria si inca 16 birouri in regiunile importante ale CEE/SEE ne permite sa servim clientii in functie de expansiunea afacerilor lor si de interesele lor regionale si globale.

Cu peste 1.700 angajati specializati, prezent in 12 tari precum, Albania, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, grupul TPA este una dintre companiile de top din regiune in domeniile noastre.

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance si astfel le poate oferi clientilor sai o retea mondiala de consultanti fiscali, auditori si consilieri. Reteaua Baker Tilly International cuprinde in prezent membri independenti in 148 de tari, peste 39.000 de angajati, ceea ce o pozitioneaza in top 10 al retelelor globale de consultanta.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !