Comunicare -Presa

Țuca Zbârcea & Asociații lansează ediția 2020 a compendiului legislativ „Better Business in Romania”

București, 28 ianuarie 2020: Firma de avocați Țuca Zbârcea & Asociații anunță lansarea unei noi ediții a lucrării „Better Business in Romania”, o sinteză a celor mai importante reglementări în dreptul afacerilor.

Cele 17 capitole oferă o imagine de ansamblu în ceea ce privește cadrul legislativ la nivelul lui 2019 în materia dreptului societar, dreptului imobiliar, disputelor dintre creditori, dreptului muncii, contractelor de achiziție publică, dreptului concurenței, dreptului energiei, dreptului bancar/piețe de capital, dreptului proprietății intelectuale, dreptului aplicabil domeniul farmaceutic și medical, dreptului mediului, protecţia consumatorului şi aspecte de conformitate a produsului, insolvența, dreptului penal al afacerilor sau fiscalitate.

Dat fiind interesul înregistrat anul trecut, editorii au menținut și în această ediție capitolul privind legislația în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Compendiul, redactat în limba engleză, este dedicat în principal investitorilor străini dornici să dezvolte o afacere în România și care astfel pot naviga mai ușor prin multitudinea de reglementări din diverse sectoare.

Lucrarea nu îşi propune să analizeze toate faţetele legale ale ariilor prezentate, astfel că informaţiile şi opiniile conţinute nu trebuie interpretate sau folosite ca substitut pentru consultanţă juridică sau fiscală de specialitate.  

„Better Business in Romania” poate fi descărcat, gratuit, accesând site-ul Țuca Zbârcea & Asociații - http://www.tuca.ro/better_business/

 

###

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !