Membri

Ultimele zile în care mai poți redirecționa 3,5% din impozit pentru pacienții HOSPICE

 
 

Ai redirecționat 3,5% din impozit?

A mai rămas puțin timp până când mai poți redirecționa 3,5% din impozitul plătit deja statului anul trecut. Dacă nu ai făcut-o deja, termenul limită este 25 mai!

Efortul este minim, durează câteva minute și nu costă nimic. Impactul însă poate fi uriaș în viețile copiilor și adulților care suferă de boli incurabile și care au nevoie de alinare și sprijin. 
 

Două noi spitale de îngrijiri paliative

Vor fi ridicate și cu sprijinul tău, pus la temelia speranței. De aceea e nevoie să fim cât mai mulți cei care ajută, se implică. 
HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare fundație din țară care oferă de 31 de ani servicii de îngrijire paliativă, va construi două noi spitale: unul la Brașov, destinat adulților și unul pentru copiii cu boli limitatoare de viață, la Adunații-Copăceni. 

 
 
 
 
 
 

 
 
 


E simplu să ajuți!
 

 
 
 
   
 

Procedura de completare și depunere a fost mult simplificată, astfel că e nevoie doar de câteva minute din timpul tău pentru a completa și semna formularul 230 prin care redirecționezi 3,5% din impozitul pe care l-ai plătit deja statului în anul care a trecut. 
Decide tu ce se întâmplă cu această sumă, pentru că altfel banii vor rămâne la stat. 

  • Completează și semnează Formularul 230 direct pe site sau descarcă documentul în format PDF
  • Trimite-l folosind orice opțiune îți e la îndemână: 
    • pe adresa de mail hospice(@)hospice.ro
    • la unul din sediile fundației noastre, direct sau prin poștă (Brașov– Str. Sitei, nr. 17 A sau la București– Str. Tămâioarei, nr. 121- 123); noi vom depune ulterior formularul pentru tine la admnistrația fiscală. 
    • la organul fiscal de care aparții, direct la registratură sau prin poștă, conform adresei din cartea de identitate (lista cu adrese)
    • Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică

Pe site-ul nostru https://www.hospice.ro/3punct5hospice/  găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la completarea și depunerea formularelor 230.

 
 
 
 

Descarcă aici Declarația 230

 
 
 
 
 

 
 
 

Îți mulțumim că te implici prin ajutorul tău în poveștile pline de inspirație ale pacienților copii și adulți îngrijiți dr HOSPICE Casa Speranței!

 
 
 
 
 
 
 

CONTACT 
Mirela Nemțanu
Director Executiv

mirela.nemtanu(@)hospice.ro

 
 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !