Membri

Ziua Ştafetei - Acum decid eu!

Fundaţia Terre des hommes Elveţia, împreună cu Asociația Hands Across Romania organizează cea de-a VII-a ediţie a „Zilei Ştafetei - Acum decid eu!”, campanie naţională de promovare a dreptului copiilor și tinerilor de a participa la deciziile importante din viața lor și a comunității în care trăiesc. „Ziua Ştafetei” (www.ziuastafetei.ro) se desfășoară, la nivel național, în perioada 12 – 23 Noiembrie 2018 – în preajma Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor (20 Noiembrie 2018) - și încurajează adulții să predea ștafeta propriei profesii tinerilor interesați să o preia, ajutându-i astfel să-și exercite dreptul de a participa în societate și motivându-i să-și descopere propria vocație.

Conceptul este următorul: pe durata unei zile, tinerii cu vârste între 12 și 18 ani vor experimenta concret profesiile visate. De aceea, aceștia trebuie încurajați să se gândească la viitorul lor, să se implice în luarea deciziilor care îi privesc direct, să-și răspundă la o importantă întrebare pentru viață: „ce vreau să devin când voi fi mare?”

Vă rog să găsiți mai jos ghidul mentorului și o scurtă prezentare a proiectului. Dacă mai este nevoie de informații suplimentare, vă stau cu drag la dispoziție la numărul de telefon 0723 433 816 sau adresa de e-mail ziuastafetei@tdh.ro.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !