Membri

Ziua Porților Deschise la Ferma bio&co

Ferma noastră a înflorit odată cu venirea primăverii, motiv pentru care, considerăm că este un moment ideal pentru a primi oaspeți printre legumele noastre.  

Așa că, sâmbăta aceasta, pe data de 27 mai, te așteptăm la Ziua Porților Deschise la Ferma bio&co, pentru a ne bucura împreună de vremea frumoasă, de legumele proaspete, de colțul instagramabil și de activitățile pe care le-am pregătit!  

Mai jos puteți găsi informații despre eveniment, cât și accesând pagina evenimentului https://fb.me/e/13px8HE3P

👨‍🌾 Prezentarea proiectului Ateliere Fără Frontiere și a fermei bio&co

Directorul nostru general, Damien Thiery, va face o scurtă prezentare a Asociației Ateliere Fără Frontiere și a fermei bio&co, va vorbi despre misiunea și valorile noastre și despre procesul prin care am dezvoltat ferma bio&co.  

🌾 Turul Fermei  

Inginerii noștri horticoli, alături de lucrătorii de la fermă, participanți ai programului de inserție socio-profesională, vă vor ghida pas cu pas prin ferma bio&co, vă vor prezenta felurile în care cresc și sunt îngrijite legumele pe care le trimitem săptămână de săptămână la coș și vă vor răspunde la toate întrebările privind agricultura ecologică.  

🧸 Ateliere creative pentru copii „Explorez natura prin simțuri”  

În timpul turului fermei, vom organiza ateliere creative pentru cei mici care să-i distreze și să îi învețe lucruri noi, despre fermă și despre legume. Copiii vor învăța să își dezvolte simțurile senzoriale, se vor bucura de natură și de aer curat înconjurați de legume proaspete, la ateliere create special pentru ei.  

🧑‍🍳 Atelier de gătit în natură cu Lorelei, de la Lorelicious

După ce cunoaștem ferma, vom învăța împreună, de la Lorelei Răducan, câteva rețete vegane, simple pe care le putem realiza cu legume de sezon, crescute ecologic la fermă. Lorelei este fondatoarea Lorelicios și este pasionată de bucătărie, dar și de a crea inovații prin preparatele sale.  

🐝  Atelier în aer liber pentru copii „Biodiversitatea la fermă”  

Vom organiza un atelier în cadrul căruia copii vor trebui să își pună creativitatea în practică, într-o activitate de lucru manual inedită pe care și-o vor aminti mereu cu drag. Împreună, vom învăța despre albine și vom face lumânări parfumate din ceară de albine!  

🎟 Biletele se pot achiziționa de aici: https://www.kompostor.ro/evenimente/12453-ziua-portilor-deschise-la-ferma-bio

📌 Locația fermei - https://g.page/ferma-bio-co?share

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !