Adunarea Generala

Adunarea Generala a Aderentilor CCIFER

Data limită de înscriere
Vineri 28 August 2020 - 6:00

Tarife :
Participarea este gratuită. Evenimentul este deschis doar membrilor CCIFER.
În momentul înregistrării, trebuie să specificați dacă doriți să participați la eveniment în format fizic sau digital .
Numărul locurilor pentru participare în format fizic va fi limitat în conformitate cu restricțiile impuse de autoritățile române la acel moment. Confirmările de participare vor fi trimise la sfârșitul lunii august, pe baza înregistrărilor primite anterior, pe baza principiului „primul venit, primul servit”.
Pentru participarea în format digital, link-ul de conectare va fi trimis la sfârșitul lunii august.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare din partea echipei CCIFER pot avea acces la eveniment.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date!

 

Adunarea Generala a Aderentilor CCIFER va avea loc in data de 1 septembrie, incepand cu ora 17h30, la Face Convention Center (adresa : Piata Presei Libere, nr. 3-5, Bucuresti), dar si transmisa in format digital.

Adunarea Generala a Aderentilor CCIFER reprezinta ocazia de a face impreuna un bilant al activitatii CCIFER de anul acesta, de a prezenta viitoarele proiecte si de a alege membrii Consiliului Director si Cenzorii. 

Va invitam sa consultati:

Pentru a va depune candidatura, va rugam sa completati urmatorul formular>>>

Incepand cu ora 19h30, va avea loc Pot-ul CCIFER, organizat in parteneriat cu Groupe Renault. Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare la Pot, va rugam sa accesati pagina evenimentului>>>

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin