Adunarea Generala a Membrilor CCIFER

Tarife :
Participarea este gratuita.
Evenimentul se adreseaza membrilor CCIFER

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Membrii CCIFER sunt invitati sa aleaga membrii Consiliului director si ai Comisiei de cenzori.

 

Agenda :

  • 17h30 – Deschiderea plateformei de vot pentru alegerea membrilor Consiliului director si ai Comisiei de cenzori ai CCIFER (@EuroVot)
  • 17h30 – Masa rotunda „Conjunctura economica, tendinte macroeconomice, dinamica sectoriala” (@Eventtia)
  • 18h15 – Prezentarea si validarea raportului de activitate si a situatiilor finaciare ale CCIFER aferente anului 2020, precum și a orientarilor strategice, proiectelor si bugetului aferent anului 2021 (@Eventtia)
  • 19h30 – Eveniment de networking digital
  • 20h00 – Inchiderea procesului de vot
  • 20h30 – Anuntarea rezultatelor alegerilor

Va invitam sa consultati:

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati pagina Adunarii Generale sau sa ne scrieti la adresa de e-mail ag@ccifer.ro

 

GDPR:

Pentru informarea tuturor participanților la eveniment, această sesiune online poate fi înregistrată și partajată, numai cu membrii comunității noastre.
Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !