Agricultura de precizie, editia III

Tarife :
Membrii CCIFER beneficiază de tarif special de participare: 85 de euro + TVA / persoană.

Evenimentul s-a terminat

Agenția TMT PR, în parteneriat cu CCIFER, organizează la București, pe data de 27 februarie, conferința AGRICULTURA DE PRECIZIE, ediția III.

 

Este vorba despre singurul eveniment tehnic din România dedicat viitorului agriculturii în general și viitorului agriculturii românești, în particular. 

Evenimentul aduce ideile europene și cele mai noi inovații tehnologice mai aproape de fermierii din România, având ca obiectiv creșterea competivității și a productivității acestora. 

Invitat special la eveniment este fermierul Jacob van den Borne, unul dintre pionerii agriculturii de precizie din Olanda. Jacob are o exploatație de cartof de cca 550 ha, reușind cu ajutorul tehnologiilor de precizie să-și estimeze producția cu o acuratețe de 90%. 
În plus, este membru în grupul de lucru dedicat agriculturii de precizie din cadrul EIP AGRI- Comisia Europeană.

Evenimentul propune o agendă completă, ce include Conferință, AgTech Show și Business Cocktail. În cadrul conferinței, vor fi dezbătute beneficiile aplicării tehnologiei în agricultură, oferind totodată și exemple practice, iar expoziția va reuni furnizori de soluții și servicii dedicate tehnologizării și dezvoltării fermelor. Seara va debuta cu un moment special - premierea unora dintre fermierii români vizionari, aplicatori ai tehnologiilor de precizie.


3 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA

1. AFLI noutăți, tendințe tehnologice și metode de punere în practică a inovațiilor în sectorul vegetal, horticol și zootehnic

2. DESCOPERI modele de bună practică din România și UE 

3. INTERACȚIONEZI cu cei peste 170 participanți: fermieri, traderi, reprezentanți din asociații, companii și universități, autorități și diplomați reprezentanți ai unor țări cu expertiză în agricultura de precizie (Israel, Olanda, Franța)


Membrii CCIFER beneficiază de tarif special de participare: 85 de euro + TVA / persoană. 

Pentru a beneficia de acest discount, avem rugamintea ca în momentul înregistrării, pe lângă denumirea companiei, să completați și mențiunea CCIFER în câmpul COMPANIE din formular.  


Detalii complete despre eveniment sunt disponibile aici.  Pentru oportunitati de parteneriat și / sau sugestii de teme și vorbitori - office@tmtpr.ro. 
 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin