Vizita de intreprindere

Business Tour Craiova - Slatina

Craiova & Slatina,

Limba :
Română/Engleză

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Business Tour Craiova & Slatina » este de 250 EUR+TVA/persoană.
3 locuri sunt disponibile pentru companiile nemembre.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Comunități de afaceri locale. Pipeline de proiecte. Un program complex de oportunități de business.

CCIFER are plăcerea de a vă invita la un Business Tour care va avea loc la Craiova și Slatina.

Vă propunem un program complex de vizite și întâlniri, pentru o panoramă a sectoarelor de activitate cu tradiție pentru județ și o multitudine de oportunități de transfer de expertiză, parteneriat și colaborare cu companii și autorități locale.

De ce să participați?

  • Pentru un acces în format fizic la decidenții companiilor locale și reprezentanții autorităților publice
  • Pentru a identifica oportunități de afaceri și posibilități concrete de a deveni furnizor, partener sau colaborator 
  • Pentru a întelege mai bine specificitățile companiilor, modalitățile de lucru în sectorul privat, pentru a cunoaște nevoile și a se informa asupra bunelor practici în activitatea industrială 
  • Pentru un acces privilegiat în uzine și zone de producție
  • Pentru a poziționa și promova expertiza companiei într-un cadru profesonal 
  • Pentru a crea noi contacte și a întări legătura cu comunitatea de afaceri locală

  Agenda - in curs de actualizare

   

  Program

  luni 22 aprilie 2024
  09:00 - 10:30 Travailler avec SOFTRONIC

  Inființată la Craiova România în 1999, cu scopul principal de modernizare a locomotivelor, Softronic continuă și astăzi tradiția orașului de peste 50 de ani în construcția de locomotive electrice.

  Prin inovare, Softronic își propune să devină un jucător de top în Europa în domeniul fabricatiei de locomotive electrice, transport de pasageri, mentenanța locomotivelor electrice, productie de echipamente de siguranta si vigilenta pentru vehiculele feroviare. Folosind motorul inovării ne aducem contribuția la proiectarea unor sisteme de transport cu un nivel ridicat de mobilitate și digitalizare păstrând în același timp mediul.

  În 2008, Softronic Craiova prezintă „PHOENIX”, prima locomotivă electrică nouă construită de companie. În 2010 a luat naștere prima locomotivă electrică construită în România cu motoare de tracțiune asincrone, TRANSMONTANA. Primele locomotive pentru Green Cargo (32 și 33) fac testele finale înainte de a fi livrate în Suedia.
  Această generație de locomotive este reproiectată pentru temperaturi de -40 * C precum și un sistem de cuplare care rezistă la o forță de 1500 kN. Octombrie 2020, Softronic și Green Cargo semnează un acord-cadru pentru livrarea a 100 de locomotive până în 2030.

  SOFTRONIC asigură service și mentenanță pentru locomotivele cu motoare asincrone Transmontana. De asemenea, asigură mentenanță și pentru alte tipuri de locomotive electrice dar și pentru rama electrica Hyperion.
  15:00 - 18:30 Travailler avec CEREALCOM DOLJ

  Grupul Cerealcom este unul dintre cele mai de succes afaceri românești din domeniul agriculturii. Aducând laolaltă expertiza celor care conduc în prezent entitățile grupului, produse și servicii la cele mai înalte standarde și propria pasiune pentru agricultură, antreprenorul Mihai Anghel a adus grupul Cerealcom în top trei afaceri din domeniul agriculturii românești, având astăzi o producție ce  se realizează pe 25.000 de hectare, de către 3 ferme dotate cu utilaje si echipamente agricole moderne si performante.

  Grupul cuprinde patru companii care operează în partea de Sud Vest a României, acoperind cultivarea și comercializarea cerealelor, a plantelor oleaginoase atât pe piața românească cât și internațională, în țări ca Grecia, Italia, Germania, Cipru, Spania, Turcia, Egipt. Prin intermediul partenerilor săi, Cerealcom incorporează în procesul sau operațional cea mai avansata tehnologie devenind astfel unul dintre cele mai moderne si de amploare agribusiness-uri românești.
  marți 23 aprilie 2024
  10:00 - 12:00 Travailler avec ALRO

  Societatea ALRO SA este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, fiind un contribuabil semnificativ la dezvoltarea economică locală și națională, precum și printre cei mai mari angajatori din țară.

  • Compania este listata la BVB încă din 1997, simbol ALR, segmentul Premium;
  • ALRO este în topul companiilor cu impact scăzut asupra mediului cu o eficiență energetică de 99% în electroliză și emisii sub media europeană;
  • Ambiția Companiei este de a deveni o fabrică verde, a viitorului, inovatoare și sustenabilă cu obiectivul concret de a reduce aproape de zero emisiile și deșeurile cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație;
  • Investițiile semnificative în tehnologie și achizițiile strategice din ultimii 20 de ani pentru eficientizarea operațiunilor se reflectă acum în performanța Companiei;
  • În ultimii ani, ALRO și întreg Grupul s-au remarcat ca un exemplu de bune practici în implementarea programelor de eficiență energetică și de integrare a principiilor economiei circulare în activitatea curentă;
  • ALRO deține în prezent peste 7 brevete proprii care evidențiază preocuparea și investițiile în tehnologiile inovatoare și produsele cu valoare adăugată mare;
  • ALRO contribuie anual cu peste 30 milioane USD la bugetele de stat și locale.

  Din partea companiei participa la networking reprezentanții departamentelor - Investiții, Cumpărări, Vânzări.
  12:30 - 14:30 Travailler avec ALTUR

  Companie total privată cu capital românesc, ALTUR SA a luat ființă în 1979, iar în 1991 s-a transformat în societate pe acțiuni, sub denumirea SC ALTUR SA. Societatea produce componente din aluminiu turnate și prelucrate, fiind furnizor tradițional pentru mai multe domenii industriale, precum mașini de oraș și off-road, tractoare și mașini agricole, vehicule comerciale, sisteme electrotehnice și gaze naturale.  

  Astăzi, Altur este o companie puternică, cu capital integral românesc, având, la sfârșitul anului 2022, 515 angajați motivați și orientați spre performanță.
  luni 22 aprilie 2024
  12:30 - 13:30 Travailler avec Arhi Design

  Societatea Arhi Design a fost înființată în anul 1992 și face parte dintr-un grup de firme care împreună au o cifră totală de afaceri ce depășește 15.000.000 euro anual, coordonate de același acționariat și din care ARHI DESIGN realizează mai mult de 3.000.000 euro anual. Compania are ca domeniu principal de activitate, producția și distribuția unui vast sortiment de produse de papetărie și birotică, fiind al doilea producător de caiete din România.
  Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
  Close

  Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

  Close

  Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !