Partener

FORBES CEE FORUM 2019

Passé

L'événement est terminé.

Marii actori ai business-ului se întâlnesc la cea de-a cincea ediție a Forumului regional Forbes! Forbes CEE Forum, singurul eveniment internațional organizat anual în România, aduce împreună, încă din 2014, editori din rețeaua Forbes, din regiunile CEE și EMEA, alături de lideri internaționali din sfera politică, de business și financiară.

Prin prisma vremurilor dificile în care trăim, forumul Forbes CEE 2019 se va concentra asupra conceptului de leadership. România, regiunea CEE, Europa și întreaga lume are mare nevoie de lideri politici și de business care să ofere o nouă formă organizațiilor și societăților la o scală largă, o formă potrivită pentru vremurile în care trăim.

Forbes CEE Forum dezbate subiectele cele mai importante pentru regiune și este o platformă care permite celor prezenți să identifice modele de business care să aducă creștere pe termen lung, sectoare unde trebuie să se îndrepte investițiile, dar și unde să fie canalizate fondurile pentru inovație și cercetare.

Ediția Forbes CEE Forum 2019 va avea loc pe 23 și 24 septembrie la Hotel InterContinental

Mai multe detalii despre agenda și speakerii ediției la cee.forbes.ro 

Vezi cum a fost la edițiile anterioare:

2018 Ziua I

2018 Ziua II

2017 Ziua I

2017 Ziua II

Pregătește-te să iei parte la discuțiile relevante ce vor defini peisajul economic actual!

În calitate de membru ai posibilitatea achiziționării de bilete la preț special: 99 € pentru o zi și 140 € pentru ambele zile ale forumului, utilizând codul CCIFERFORBESCEE2019

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !