Formare

Formare: Lean in Servicii

CCIFER
Ethos House - Calea Floreasca nr. 240B

Limba : English

Tarife :
Tarife :
330 EURO+TVA pentru membrii CCIFER
370 EURO+TVA pentru non-membrii CCIFER

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Furnizorii de servicii își propun să reducă complexitatea și costurile ridicate și să creeze organizații cat mai eficiente. Principiile Lean ajută la maximizarea valorii pentru clienți și la îmbunătățirea performanței.

 

Lean pune clientul în centrul fiecărei acțiuni din cadrul companiei. Filosofia Lean oferă un set de instrumente și principii clare, care permit companiilor de servicii să înțeleagă valoarea din perspectiva clienților lor și să identifice oportunitățile de a oferi această valoare într-un mod rapid și fiabil.

Companiile care aplică principiile Lean sunt mai bine pregătite pentru a satisface cererea clienților pentru o calitate superioară și prețuri mai mici, iar angajații au rolul să caute și să rezolve cauzele profunde ale problemelor.

Două studii de caz: "Atingerea excelenței în vânzări" și "Cum gândirea Lean  a ajutat o echipă a Serviciului Clienți să îmbunătățească experiența clienților" vor prezenta exemple de inițiative Lean.

La sfârșitul trainingului, participanții vor cunoaste:

  • Filosofia Lean, inclusiv principiile, instrumentele și tehnicile Lean
  • Specificul rolurilor de Lean leader si value stream manager
  • Metode pentru câștigarea angajamentului pentru inițiativele Lean din cadrul companiei
  • Aspecte teoretice si exemple legate de managementul stakeholderilor

Formatorul nostru: Anna DYNGOSZ a condus managementul schimbarii si programele de transformare pentru organizatii in serviciile financiare, turism, sanatate si  sectoare media online. Anna a absolvit MBA la Scoala de Business din Londra si este fondatorul problem-solving.rocks din Paris.

Data: 10-11 octombrie 2019

Tarife: 330 Euro+TVA/persoana - pentru membri, 370 Euro + TVA/persoana - pentru non-membri. Tarif Early-Bird: 10% reducere pentru inscrierea pana la data de 1 septembrie 2019.

 

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin