Bucarest/ Bucuresti Eveniment exceptional

Forumul de afaceri franco-român

Hotel Intercontinental Athénée Palace, București, România

Limba :
Romana/Franceza. Traducerea simultana va fi asigurata.

Tarife : Participarea este gratuită.
Evenimentul se adresează membrilor CCIFER, Cluburilor Francofone de Afaceri, ACAROM, reprezentanților instituțiilor publice și universităților.
20 locuri sunt disponibile pentru reprezentanții companiilor nemembre.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la eveniment.

Passé

L'événement est terminé.

Save the date!

CCIFER, în parteneriat cu Ambasada Franței în România, Business France, Secția Română a Consilierilor de Comerț exterior ai Franței și French Tech vă invită la Forumul de afaceri franco-român.

Organizat în prezența înalților oficiali români și francezi, Forumul de afaceri evidențiază preocuparea comună de a identifica soluții durabile în fața schimbărilor climatice, abordează oportunitățile și provocările investitorilor într-un context geopolitic special, dezvoltarea filierelor strategice pentru Europa, - industria, agro-alimentarul și noile tehnologii -  și deschide perspectivele în ceea ce privește viitorul talentelor, o problematică critică pentru viitorul european.

Reprezentanții autorităților din România și Franța, europarlamentari, directori de companii, experți, se reunesc pentru o zi de dezbateri moderate, evidențiind perspectivele de dezvoltare în contextul european, proiectele cu potențial, provocările și oportunitățile.

Consultați programul evenimentului>>>

 

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !