Bucarest/ Bucuresti Eveniment VIP  •  Gala

GALA CCIFER

Tarife :
Completand formularul de inscriere de mai jos confirmati ca ati citit si ca acceptati conditiile de participare si de rezervare.
Contact: gala@ccifer.ro

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Rezervati-va locurile pentru a participa la aniversarea de 25 de ani a CCIFER!

 

O comunitate bazata pe savoir-faire-ul francez, impreuna cream o retea de oportunitati!

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate a Camerei de Comert, Industrie și Agricultura Franceza in Romania, va invitam sa ne fiti alaturi pentru cel mai prestigios eveniment al comunitatii de afaceri franco-romane.

Evenimentul este organizat în jurul unui concert din selecția ediției aniversare a Festivalului Internațional George Enescu, care marchează în 2021,  140 de ani de la nașterea marelui compozitor.  Astfel, în cadrul Galei vă veți putea bucura de un concert concept, „Proiectul Enescu”, gândit de Nicolas Dautricourt, unul dintre cei mai străluciți violoniști francezi din generația sa, care va urca pe scena Atenelui alaturi de muzicieni francezi și români, invitați ai celei de a 25 a ediții a Festivalului Enescu.

Programul serii :

  • Receptie
  • Decernarea Premiilor CCIFER
  • Concert exceptional in cadrul Festivalului George Enescu
  • Cocktail & Networking 

 

Conditii de participare: 

Accesul la eveniment se va face pe baza rezervării prealabile, a unui act de identitate și a prezentării unuia dintre următoarele documente:

- dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)
- test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului
- dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
- dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore înainte de începerea evenimentului

Rezervarea locurilor individuale:

Evenimentul se adreseaza numai membrilor CCIFER.

Taxa de participare este de 140 EUR + TVA/persoana.

Numarul de locuri individuale pe care o companie il poate rezerva este de maxim 4. Daca doriti sa rezervati mai mult de 4 locuri, va rugam sa o contactati pe: alexandra.iacobini(@)ccifer.ro

Va rugam sa notati ca locurile sunt rezervate numai dupa ce factura fiscala aferenta acestora va fi platita. Factura fiscala se va emite conform informatiilor pe care le veti mentiona in formularul de inscriere. 

Taxa de participare nu va fi restituita in cazul in care nu veti participa la Gala CCIFER. 

In functie de evolutia conditiilor sanitare, ne rezervam dreptul de a reduce numarul de locuri rezervate si de a va rambursa taxa de participare pentru acestea. In cazul in care evenimentul se va reprograma, locurile rezervate isi vor pastra valabilitatea. 

 

 

GDPR:

Pentru informarea tuturor participanților la eveniment, acesta  poate fi înregistrat foto si video și partajat, numai cu membrii comunității noastre. Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !