Bucarest/ Bucuresti Grup de lucru  •  Dezbateri

Intalnire cu Ambasadori de proiecte de CSR

CCIFER
Calea Floreasca, nr. 240B, etaj 3
Bucuresti
România

Limba : Romana

Tarife :
20 locuri sunt disponibile.
Participarea este gratuita.
Accesul la eveniment se face numai in baza inscrierii si a confirmarii de participare transmise de echipa CCIFER.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date!

 

Grupul de lucru Responsabilitate Sociala al CCIFER are placerea de a va invita la  reuniunea « Ambasadori de proiecte de responsabilitate sociala »,dedicata unei intalniri  cu Irina DI CONZA, Communications Executive Saint-Gobain Romania si Ambasador Habitat pentru Umanitate Romania. 

Irina DI CONZA coordoneaza de aproximativ 10 ani activitatile de comunicare, PR și CSR ale Grupului Saint-Gobain in Romania. Ea considera ca a face bine este cea mai mare sursa de bucurie si de energie care da sens vietii.

Organizata intr-un format restrans si dedicata reprezentantilor companiilor membre CCIFER care au o implicare constanta si majora in zona de CSR, aceasta reuniune isi propune sa aduca in prim-plan actiunile unui Ambasador de proiecte de responsabilitate sociala si sa traseze o « fisa de post » a acestuia.

Reuniunea va fi moderata de Georgiana MIRON, Director Comunicare si Marketing Groupama Asigurari.

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin