Parteneri Dezbateri

Întâlnirile francofone de afaceri 2019

Evenimentul s-a terminat *please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS), în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie franceză, belgiană și elvețiană din România (CCIFER, BEROCC, CCER), precum și cu Clubul Francofon de Afaceri de la Cluj și Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu organizează a patra ediție a" Întâlnirilor francofone de afaceri".

 

În acest an, tema întâlnirilor va fi "Compania Viitorului": în plină globalizării și revoluție tehnologică, transformarea digitală a companiilor este o realitate care nu poate fi ignorată și pe care companiile trebuie să o integreze în strategia lor de dezvoltare. Fără îndoială, compania va fi mai conectată la mediul virtual, mai interconectată și reactivă la inovații ...

Transformarea digitală? Da, dar și noi profesii și noi competențe în companie, un nou management al echipelor, timp și spații de lucru, relația angajator-angajat.

Transformarea digitală? Da, dar cu siguranță noi constrângeri în ceea ce privește respectul pentru proprietatea intelectuală, datele personale și securitatea informatică.

Transformarea digitală? Da, dar și respectarea mediului și a sistemului de management al consumului de energie, al luminii fotovoltaice, inteligente și conectate ...

Program:

- 9h / Recepție și deschidere oficială

- 10h / Transformarea digitală

- 11:30 / Competențele de mâine

13:00 - 14:00 - pauză

- 14h / Noi tehnici de management și recrutare

- 15h30 / Aspecte juridice și securitatea cibernetică

- 17h / Energia de mâine

- 18h / Închidere

9h la 18h: Atelier de simulare 4.0 cu prezentarea noilor tehnologii în AGV, roboți pentru industrie, imprimantă 3D, linii automate.

Preț:

100 EUR / 80 EUR (membri CCIFER / CFAC / CFAS redus).

informaţii:

www.cfasibiu.ro

Ronan BARENTIN, contact@cfasibiu.ro

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin