Networking

Maratonul de business CCIFER la Timisoara

Evenimentul s-a terminat *please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

Reuniunea Grupului de lucru PMO CCIFER organizata la Helpline in cadrul Maratonului de Business. Consultati varianta actualizata a programului!

 

In perioada 4-6 martie, 400 de directori generali si responsabili de departamente din 100 de companii membre sau partenere CCIFER, alaturi de reprezentati ai autoritatilor publice, au participat la 10 evenimente organizate in cadrul primului Maraton de Business, organizat de CCIFER la Iasi. 

Timisoara este a doua destinatie a Maratonului de Business, cu care CCIFER propune sa consolideze parteneriatele cu comunitatea locala de afaceri in cadrul evenimentelor care vor aborda teme precum : competentele de maine, orasul durabil, investitiile, networking si B2B, dezvoltarea start-up-urilor și responsabilitatea socială.

Alaturi de Centrul de Afaceri Franco-Roman din Timisoara si partenerii institutionali si strategici ai CCIFER, va asteptam in perioada 20-22 mai la Timisoara, la urmatoarele evenimente
 

 

 

Partenaires

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin