Vizita de intreprindere

Maratonul de Business Timișoara - Deva - Arad

Timișoara - Deva - Arad, România

Limba :
Română/Engleză

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Maratonul de Business Timișoara - Deva - Arad » este de 250 EUR+TVA/persoană.
3 locuri sunt disponibile pentru companiile nemembre.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Comunități de afaceri locale. Pipeline de proiecte. Un program complex de oportunități de business.

CCIFER, Clubul Francofon de Afaceri din Timișoara (CFAT) și  Agenția Consulară a Franței la Timișoara,  au plăcerea de a vă invita la Maratonul de Business care va avea loc în perioada 20-22 mai 2024, la Timișoara, Deva și Arad.

Vă propunem un program complex de vizite și întâlniri, pentru o panoramă a sectoarelor de activitate cu tradiție pentru județ și o multitudine de oportunități de transfer de expertiză, parteneriat și colaborare cu companii și autorități locale.

De ce să participați?

  • Pentru un acces în format fizic la decidenții companiilor locale și reprezentanții autorităților publice
  • Pentru a identifica oportunități de afaceri și posibilități concrete de a deveni furnizor, partener sau colaborator 
  • Pentru a întelege mai bine specificitățile companiilor, modalitățile de lucru în sectorul privat, pentru a cunoaște nevoile și a se informa asupra bunelor practici în activitatea industrială 
  • Pentru un acces privilegiat în uzine și zone de producție
  • Pentru a poziționa și promova expertiza companiei într-un cadru profesonal 
  • Pentru a crea noi contacte și a întări legătura cu comunitatea de afaceri locală

  Agenda va fi disponibilă în curând

   

  GDPR:

  Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

   

  Program

  luni 20 mai 2024
  09:00 - 18:00 Travailler avec FROPIN

  În toamna anului 1993 s-a înființat societatea Fropin SRL, o societate formata din 6 acționari, patru francezi și doi romani , dornici de a aduce pe piața românească un ,,touch” franțuzesc, produselor de panificație din Romania.
  Aceștia au pornit la drum producând chifle–baghete și pâine, iar în următorii 2-3 ani întrucât cererea de produse a fost mai mare decât oferta, societatea Fropin a fost nevoită sa închirieze un spațiu, divizând astfel producția. Tot in acesta perioada se naște producția de patiserie franțuzească a faimosului croissant, dar și a altor produse cum ar fii: petit pain, melci cu nuca, melci cu vanilie, ștrudele cu diferite umpluturi etc. De la an la an productivitatea și cifra de afaceri cresc, iar portofoliul de clienți se mărește, astfel societatea reușește să atingă un alt obiectiv și anume deschiderea de puncte proprii de desfacere, începând cu primul magazin de prezentare. Prin dezvoltarea complexului de producție aplicat și anume ,, producție artizanală în cantități industriale”, societatea Fropin începe în anii 2003-2004 producția de patiserie congelată, contribuind la o valorificare superioara a materiilor prime și la o utilizare eficientă a produselor fabricate. În prezent, Societatea Fropin are în portofoliu un număr de 4 magazine proprii in hypermarket-uri si 30 de clienți en-gross zilnici, un număr de 55 angajați împărțiți pe sectoare distincte și are ca și obiective de a achiziționa în viitorul apropiat noi echipamente de construcție și noi spatii de lucru.
  09:00 - 18:00 Travailler avec Technical die Casting

  TDC este o firma înființata în 2002 si este o filiala a firmei FPSA din Franța care a fost creata în 1981. Suntem specializați în producția de piese prin injecție plastica pentru domeniile AUTO, Sport, sănătate si industrie. Dispunem de stații de asamblare manuale, semi automate si 100% automate, o mașina de tampografie, o mașina de măsurare 3D
  Dispun de 30 de prese de injecție cu forte de închidere între 50 tone si 380T toate echipate cu roboti, avem 80 de angajați si realizam o cifra de afaceri de 8,1 milioane euro. Biroul lor de studii împreuna cu departamentul comercial poate răspunde la cererile clienților si intervine în faza de co-design a viitoarelor proiecte. Sunt certificați IATF si ISO 14001 iar satisfacția clienților împreuna cu protecția mediului sunt principalele lor interese.

  Nevoi specifice: manifestam interesul nostru pentru a ne diversifica portofoliul de clienți care este preponderant pe industria auto. Vizam sectoare cum ar fi industrie, auto, cosmetica, sport, etc.

  Participa la intalniri B2B si networking, reprezentantii departamentelor: Dezvoltare, Comercial, Producții, Achiziții & Logistica
  09:00 - 18:00 Travailler avec ELBROMPLAST

  Elbromplast este o companie din cadrul Grupului PLASTIVALOIRE, având sediul central în Langeais (37), Franța. Activitatea principală consta in injectarea materialelor plastice pentru sectoarele industrial și auto.
  Adăugăm valoare produselor noastre prin efectuarea de operațiuni de decorare și asamblare.
  Elbromplast a fost înființată la Timișoara în anul 2000 și a cunoscut o creștere semnificativă de-a lungul anilor, devenind din ce în ce mai receptivă și mai apropiată de clienți.

  Nevoi: Fiind o companie dinamică și orientată spre performanță, suntem mereu în căutare de noi clienți și furnizori pentru a ne îmbogăți portofoliul.

  Participa la intalniri B2B si networking, reprezentantii departamentelor: productie, calitate, vanzari.
  09:00 - 11:00 Travailler avec Draxlmaier
  marți 21 mai 2024
  10:00 - 18:00 Travailler avec Italrom
  10:00 - 18:00 Travailler avec Demgy
  10:00 - 18:00 Travailler avec Avis
  10:00 - 18:00 Travailler avec Confex Matex
  Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
  Close

  Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

  Close

  Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !