Webinar  •  Eveniment exceptional

Matinal Digital cu expertii CCIFER

Limba : Romana

Data limită de înscriere
Miercuri 27 Mai 2020 - 6:00

Tarife :
Engagement fee:
Early-bird pentru inscrierile transmise pana la data de 23 mai 2020: 10 EUR + TVA/persoana;
20 EUR + TVA/persoana, pentru inscrierile transmise dupa data de 23 mai 2020.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea echipei CCIFER pot participa la reuniune. Informatiile de conexiune online vor fi trimise pe email ca urmare a validarii participarii.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Care va fi modalitatea de reluare a controalelor ANAF?

 

CCIFER are placerea de a va invita la Matinal Digital, o reuniune cu Mirela CALUGAREANU, Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a discuta despre aplicarea masurilor fiscale prevazute in Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 70/2020, digitalizare si Directiva europeana privind cooperarea administrativa in domeniul fiscal (DAC 6).  

Formatul reuniunii:

  • 8h30-9h00 : Prezentare
  • 9h00-9h30 : Sesiune de intrebari-raspunsuri*

Profilul participantilor : directori generali, CFO, directori si responsabili de departamente din companiile membre CCIFER

In cazul in care aveti intrebari specifice, la care doriti sa raspunda expertii in timpul reuniunii, va rugam sa ni le transmiteti la adresa: andreea.toroiman(a)ccifer.ro

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin