Poveștile care schimbă jocul. Forum economic franco-român

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Calea 13 Septembrie 90
București

Limba : Français, Roumain

Tarife :
Participarea este gratuita.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea echipei CCIFER au acces la eveniment.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

10 domenii social-economice cheie, 46 de speakeri români și francezi: 28 de CEO, directori, antreprenori, oameni de cultură și din societatea civilă, 30 de ani de cooperare franco-română în retrospectivă și perspectivă. Afaceri care modernizează România | start-up-uri și tehnologii care schimbă lumea față în față cu clișee frecvente la Forumul economic franco-român “Poveștile care schimbă jocul”, din 19 iunie.

 


O adevărată vânătoare de comori, forumul economic de pe 19 iunie aduce în prim-plan proiectele economice, profesioniștii și partenerii care au contribuit la convergența României în cadrul Uniunii Europene, pe baza relațiilor bilaterale solide și durabile, creatoare de noi oportunități.

Având la bază peste 30 de ani de cooperare, relația economică franco-română este fondată pe numeroase exemple de parteneriate de succes care au facilitat comerțul bilateral, investițiile și, mai ales, dezvoltarea reciprocă a companiilor românești și franceze. Pentru companiile franceze, România a reprezentat întotdeauna o piață mare și o oportunitate de dezvoltare, precum și o sursă de competitivitate globală prin accesul la talente. Pentru România, Franța este o sursă de inspirație în domeniile industrial, tehnologic și de cercetare. Mai recent, companiile românești, în special cele specializate în noile tehnologii, au început să se apropie cu îndrăzneală de piața franceză, o piață mai matură, în care digitalizarea și inovația fac diferența.

Dincolo de clișee, forumul este orientat spre viitor. De-a lungul diferitelor momente ale zilei, care acoperă sectoare-cheie ale cooperării dintre România și Franța, analizăm tendințele actuale, premise de creare de valoare adăugată in viitor.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin