Grup de lucru

Reuniunea Grupului de lucru Sanatate

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date!

 

CCIFER are placerea de a invita reprezentantii companiilor membre din domeniile medicinei, farma si a serviciilor medicale la urmatoarea reuniune online a Grupului de lucru Sanatate, pentru a stabili planul de actiune pentru 2021, dar si pentru a avansa pe urmatoarele subiecte :

  • normele de aplicare ale legii telemedicinei
  • Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)
  • Preventia medicala : proiectul "Membri pentru membri"

Pentru o prezentare generală a activității Grupului de lucru Sănătate CCIFER în 2020, vă invităm să citiți comunicatul de presă la acest link.

GDPR:  

Pentru informarea tuturor participanților la eveniment, această sesiune online poate fi înregistrată și partajată, numai cu membrii comunității noastre.
Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !