Evenimente Networking

Speed Business Meeting

Tarife :
•Accesul la eveniment se face doar pe baza de inscriere.
•Taxa de participare pentru membrii CCIFER este de: 25 EUR + TVA/persoana.
•Taxa de participare pentru companii nemembre este de: 40 EUR + TVA/persoana
O companie poate participa la eveniment cu maxim 3 reprezentanti. 
Taxa de participare trebuie achitata inaintea datei de 11.12.2018, in baza facturii fiscale emise de CCIFER, si nu va fi rambursata in caz de neprezentare la eveniment.

Evenimentul s-a terminat

 

CCIFER are placerea de a va invita in data de 11 decembrie, la ora 17h30,  la un Speed Business Meeting si a-i cunoaste pe noii membri CCIFER. 

Evenimentul va propune 12 intalniri B2B aleatorii, cu o durata de 10 minute fiecare, in cadrul carora veti putea sa va prezentati activitatea, produsele si obiectivele si sa identificati cum puteti dezvolta noi relatii de business.  

Profilul participantilor: directori generali, directori de departamente

Agenda evenimentului:

17h00-17h30 : Welcome coffee

17h30-19h30 : Intalniri B2B cu o durata de 10 minute fiecare

19h30-21h30: Pot-ul CCIFER al lunii decembrie

Conceptul Speed Business Meeting (SBM)

La inregistrare, toti participantii vor extrage cate un bilet. Numarul indica pozitia initiala a participantilor. Participantii care extrag un bilet care contine un numar + cuvantul “fix” raman la aceeasi masa pe intreaga durata a Speed Business Meeting. Cei care extrag un bilet care contine un numar + cuvantul “mobil” se deplaseaza de la o masa la cealalta pe parcursul sesiunii.

O intalnire dureaza 10 minute, timp in care interlocutorii isi impart timpul cum doresc, principiul fiind acela de a avea un schimb constructiv si reciproc.  Dupa 10 minute, la semnalul sonor, participantii care au extras un bilet cu numar + cuvantul « mobil » trec la masa urmatoare. 

Principiul Speed Business Meeting nu permite o selectie prealabila a interlocutorilor- circuitul determinat de tragerea la sorti trebuie respectat pentru a nu ii perturba pe ceilalti participanti. Concurenti sau parteneri, toti participantii vor trebui sa participe la intalnirea de 10 minute. 

 

Informatii practice:

In perioada 15-31 octombrie 2018, inscrierile sunt deschise numai pentru companiile care au aderat la CCIFER in anul 2018. Pentru a putea asigura intalniri care sa raspunda cat mai bine nevoilor noilor aderenti, ii invitam, odata cu inscrierea, sa mentioneze 3 domenii de activitate pe care le considera a fiind prioritare pentru a le intalni la acest eveniment. 

Incepand cu 1 noiembrie, inscrierile vor fi deschise pentru toate companiile ale caror domenii de activitate se vor regasi pe lista prioritatilor noilor aderenti – lista va fi publicata pe aceasta pagina. Toti ceilalti membri sunt invitati sa ii cunoasca la Pot-ul CCIFER al lunii decembrie

Sunt invitate sa se inscrie la eveniment companiile care activeaza in urmatoarele domenii de activitate:

- Agricultura si agroalimentar 

- Constructii si Infrastructura

- Energie 

- IT & Telecom

- Sanatate si produse farmaceutice

- Transport si logistica

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin