Evenimente Networking

Speed Business Meeting

Price:
•Accesul la eveniment se face doar pe baza de inscriere.
•Taxa de participare pentru membrii CCIFER este de: 25 EUR + TVA/persoana.
•Taxa de participare pentru companii nemembre este de: 40 EUR + TVA/persoana
O companie poate participa la eveniment cu maxim 3 reprezentanti. 
Taxa de participare trebuie achitata inaintea datei de 11.12.2018, in baza facturii fiscale emise de CCIFER, si nu va fi rambursata in caz de neprezentare la eveniment.

Data limita de inscriere a trecut

 

CCIFER are placerea de a va invita in data de 11 decembrie, la ora 17h30,  la un Speed Business Meeting si a-i cunoaste pe noii membri CCIFER. 

Evenimentul va propune 12 intalniri B2B aleatorii, cu o durata de 10 minute fiecare, in cadrul carora veti putea sa va prezentati activitatea, produsele si obiectivele si sa identificati cum puteti dezvolta noi relatii de business.  

Profilul participantilor: directori generali, directori de departamente

Agenda evenimentului:

17h00-17h30 : Welcome coffee

17h30-19h30 : Intalniri B2B cu o durata de 10 minute fiecare

19h30-21h30: Pot-ul CCIFER al lunii decembrie

Conceptul Speed Business Meeting (SBM)

La inregistrare, toti participantii vor extrage cate un bilet. Numarul indica pozitia initiala a participantilor. Participantii care extrag un bilet care contine un numar + cuvantul “fix” raman la aceeasi masa pe intreaga durata a Speed Business Meeting. Cei care extrag un bilet care contine un numar + cuvantul “mobil” se deplaseaza de la o masa la cealalta pe parcursul sesiunii.

O intalnire dureaza 10 minute, timp in care interlocutorii isi impart timpul cum doresc, principiul fiind acela de a avea un schimb constructiv si reciproc.  Dupa 10 minute, la semnalul sonor, participantii care au extras un bilet cu numar + cuvantul « mobil » trec la masa urmatoare. 

Principiul Speed Business Meeting nu permite o selectie prealabila a interlocutorilor- circuitul determinat de tragerea la sorti trebuie respectat pentru a nu ii perturba pe ceilalti participanti. Concurenti sau parteneri, toti participantii vor trebui sa participe la intalnirea de 10 minute. 

 

Informatii practice:

In perioada 15-31 octombrie 2018, inscrierile sunt deschise numai pentru companiile care au aderat la CCIFER in anul 2018. Pentru a putea asigura intalniri care sa raspunda cat mai bine nevoilor noilor aderenti, ii invitam, odata cu inscrierea, sa mentioneze 3 domenii de activitate pe care le considera a fiind prioritare pentru a le intalni la acest eveniment. 

Incepand cu 1 noiembrie, inscrierile vor fi deschise pentru toate companiile ale caror domenii de activitate se vor regasi pe lista prioritatilor noilor aderenti – lista va fi publicata pe aceasta pagina. Toti ceilalti membri sunt invitati sa ii cunoasca la Pot-ul CCIFER al lunii decembrie

Sunt invitate sa se inscrie la eveniment companiile care activeaza in urmatoarele domenii de activitate:

- Agricultura si agroalimentar 

- Constructii si Infrastructura

- Energie 

- IT & Telecom

- Sanatate si produse farmaceutice

- Transport si logistica

 

Event Location

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin