Vizita de intreprindere

Travailler avec Airbus Helicopters Romania

Airbus Helicopters Romania
Strada Hermann Oberth, 40
Ghimbav, Brasov
România

Limba : Romana, Engleza

Tarife :
30 de locuri sunt disponibile.
Taxa de participare este de 50 EUR + TVA/persoana.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la eveniment.
Taxa de participare trebuie achitata inainte de eveniment si nu va fi returnata in caz de neprezentare la eveniment.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Consultati lista reprezentantilor Airbus care vor participa la intalnirile B2B

[Translate to Roumain:]

 

CCIFER, Agentia Consulara a Frantei la Brasov si Alianta Franceza Brasov au placerea de a va invita la un eveniment organizat la Airbus Helicopters Romania.

Programul evenimentului va propune o prezentare tehnica, o vizita si o serie de intalniri B2B prestabilite, un cadru profesional pentru a incuraja schimbul de informatii tehnice si crearea de noi oportunitati de afaceri, beneficiand de expertiza reprezentantilor Airbus.

AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA este o filială a AIRBUS HELICOPTERS, creată în 2002, sub foma unui joint venture între AIRBUS HELICOPTERS (51%) și IAR (49%), un important fabricant din domeniul aeronautic din România. Situată în Brașov, compania a dezvoltat activități asociate sectoarelor civil, parapublic și militar. Competența sa principală constă în întreținerea complexă, reparația, revizia și modernizarea elicopterelor, toate acestea fiind realizate într-o hală de ultimă generație cu un spațiu de 6.200 mp, echipată cu toate mijloacele și utilajele industriale necesare. În prezent, Airbus Helicopters România are competențe de întreținere, reparații și revizie pentru diferite tipuri de elicoptere: H125, H125M, H130, H135, Dauphin, H155, Puma, Super Puma, H215, H215M și H225.

AIRBUS HELICOPTERS INDUSTRIES este o filială 100% Airbus Helicopters inaugurată în 2016 la Brașov. Având o suprafață de 10.000 mp, fabrica va produce elicopterul de tip H215M pentru posibilele comenzi viitoare ale Ministerului Apărării din România. Acoperind toate etapele fabricației, de la achiziții la post-vânzare, inclusiv activități semnificative de proiectare, această nouă fabrică va asambla elicopterul H215M, oferind, la capacitatea maximă, locuri de muncă pentru mai mult de 350 de angajați. Airbus Helicopters Industries intenționează să își dezvolte lanțul de aprovizionare cu furnizorii din domeniul aeronautic din România, favorizând amplasarea de noi furnizori în Clusterul Aeronautic din Brașov.

Agenda:

Cuvant de deschidere:

  • Georges DURDILLY - Director General Airbus Helicopters Romania 
  • Francois COSTE - Presedinte CCIFER
  • Ion CIOLACU - Consul onorific al Frantei la Brasov

Vizita

Prezentare tehnica : Standarde și performanță în activitatea  de întreținere și retrofit a elicopterelor în cadrul Airbus Helicopters Romania

Intalniri B2B prestabilite. In cadrul intalnirile B2B, cu o durata de 10 minute fiecare, veti avea ocazia de a intelege mai bine criteriile de selectie si eligibilitate si etapele procesului de achizitie, dar si de a va prezenta oferta de produse si servicii.

Lista reprezentantilor Airbus care vor participa la intalnirile B2B este disponibila mai jos:

  • Director Resurse Umane
  • Purchasing Manager Purchasing Department
  • Project Manager Purchasing Department
  • CFO
  • Sales 

Profilul participantilor: directori generali, directori de achizitii si vanzari, responsabili tehnici ai companiilor membre si partenere CCIFER.

Eveniment organizat in cadrul Maratonului de business CCIFER la Brasov. Va rugam sa gasiti aici toate evenimentele care vor avea loc la Brasov in perioada 4-7 noiembrie 2019.  

 

 

Parteneri

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !