Brasov Vizita de intreprindere

Travailler avec Autoliv

Limba : Română

Tarife :
20 de locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Autoliv România este parte a grupului suedez Autoliv, cel mai important producător mondial de sisteme de siguranță auto.

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

Autoliv România este parte a grupului suedez Autoliv, cel mai important producător mondial de sisteme de siguranță auto.

De peste 25 de ani Autoliv este prezent în România cu un motiv: acela de a salva mai multe vieți. Reușește prin entuziasm, seriozitate, responsabilitate, pasiune, dedicare, inovație continuă și respect pentru viață.

Autoliv are peste 10 000 de angajați în toate fabricile din țară, deschise în Brașov, Sfântu Gheorghe, Onești, Lugoj, Reșița și Rovinari, divizii în care se produc centuri de siguranță, airbag-uri și volane.

La acestea, se adaugă un centru de inginerie și dezvoltare, un centru european de competențe IT și unul de recrutare, instruire și dezvoltare, dar şi numeroase funcţii suport care lucrează atât pentru Autoliv România, cât și pentru subsidiarele din Europa.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Networking cu reprezentanții companiei

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

 

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 22-24 martie 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Partenerii Business Tour

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !