Brasov Vizita de intreprindere

Travailler avec Axxon Composites

Limba : Română

Tarife :
20 de locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Axxon Composites este numărul 1 în lume în fabricarea catargelor între 35' și 90'.

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

 

Top managementul Axxon are o experiență de peste 30 de ani în fabricarea catargelor de carbon și în industria compozitelor. Echipa cunoaște ansamblul tehnologiilor care permit producerea de catarge și alte accesorii pentru acestea.

Calitatea și performanța unui catarg, a unui braț de carbon depind de procesul de creare și de fabricare care necesită multe ore de lucru. La Axxon, o prioritate este acordată calității și performanței pentru a răspunde celor mai exigenți clienți care își doresc un catarg cu un raport foarte bun calitate-preț.

Astăzi, Axxon înseamnă o echipă care realizează crearea, fabricarea și comercializarea catergelor de carbon folosind cele mai avansate tehnologii.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Networking cu reprezentanții companiei

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

 

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 22-24 martie 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Partenerii Business Tour

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !