Vizita de intreprindere

Travailler avec Cluster Power

Limba : Română

Tarife :
Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » din perioada 29-30 mai 2023, este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Proiectul companiei Cluster Power este cel mai avansat proiect de infrastructură mare de centre de date din regiune.

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

Proiectul companiei Cluster Power este cel mai avansat proiect de infrastructură mare de centre de date din regiune, situat într-un campus tehnologic modern certificat Tier III de Uptime Institute.

Campusul Cluster Power utilizează o soluție inovatoare pentru producția proprie de energie verde. Proiectarea și implementarea au avut ca punct central excelența și eficiența, astfel încât datacenterul ClusterPower are un PUE de 1.1. Serviciile oferite de ClusterPower variază de la colocare de înaltă densitate până la Cloud Computing și AI IAAS și PAAS.

ClusterPower își propune să contribuie la dezvoltarea unor proiecte de anvergura care să valorifice infrastructura sa robustă, ceea ce va duce la dezvoltarea regiunii și la crearea de servicii și produse cu valoare adăugată mare.

Nevoi specifice - parteneriate cu companii care caută să-și extinda portofoliul de servicii, care doresc să abordeze impreuna cu Cluster Power diverse proiecte sau clienți, companii care sunt interesate de migrarea în cloud și de digitalizarea proceselor interne sau care oferă astfel de servicii către alte companii, companii care participa la proiecte de cercetare care necesită putere de calcul, AI.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită 

Networking cu reprezentanții companiei

  • Innovation & Technology
  • Strategic Alliances
  • Commercial
  • Business Development

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 29-30 mai 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !