Timisoara Vizita de intreprindere

Travailler avec FM Logistic

FM Logistic,

Limba :
Română

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de eveniment și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

 FM Logistic deservește clienți din sectoarele E-commerce, bunuri de larg consum, retail, frumusețe și cosmetică, industrial, auto și farmaceutic.

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

Grupul FM Logistic, o companie de familie, a fost fondat în Franța, în 1967 și a crescut și s-a extins de-a lungul anilor în 14 țări din Europa, Asia și America Latină. Compania deține și operează 4 milioane de spații de depozitare în întreaga lume, are peste 27 000 de angajați și o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro pe an. 

FM Logistic și-a început activitatea în România în 2004 și operează o suprafață totală de peste 100 000 mp în trei depozite: București (Dragomirești, Petrești), Timișoara (Dudeștii Noi) și două docuri transversale, în Cluj-Napoca și Bacău. FM Logistic deservește clienți din sectoarele E-commerce, bunuri de larg consum, retail, frumusețe și cosmetică, industrial, auto și farmaceutic și oferă soluții pentru întregul lanț de depozitare și transport.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită 

Networking cu reprezentanții companiei

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Maratonului de Business care va avea loc în perioada 22-24 mai 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Partenerii Maratonului de Business

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !