Vizita de intreprindere

Travailler avec Gonzales Mecanică de Precizie

Limba : Romana

Tarife :
20 de locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Business Tour – Travailler avec » care vor avea loc în perioada 24-25 noiembrie 2022, este de 150 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la eveniment.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Fabrica de la Floreşti exportă 70% din producție și tinde către 100% grad de ocupare.

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite.

Descrierea companiei:

Gonzales Mecanică de Precizie produc utilaje unicat sau în serie mică, exclusiv pe comandă. Acestea sunt utilizate în diverse domenii de activitate, de la industria cauciucului și până la centrale nucleare. Activitatea lor este cunoscută în întreaga lume pentru calitate, precizie şi flexibilitate.

Fabrica de la Floreşti exportă 70% din producție și tinde către 100% grad de ocupare. Proiecteaza și fabrică mașini speciale, linii de producție, maşini prototip. Principalele sectoare de activitate pentru proiectele şi ansamblurile mecanice complexe pe care le realizeaza sunt: nuclear, hidroelectric, petrol și gaze şi aerospațial.

Agenda evenimentului

➤ Cuvânt de deschidere

➤Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Intâlniri B2B prestabilite cu reprezentanții companiei 

 

Profilul participanților:   companii din industrie și domenii conexe

 

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Partener

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !