Oradea Dezbateri  •  Vizita de intreprindere

Travailler avec Qapirom

Limba : Română

Tarife :
15 locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Business Tour – Travailler avec » care vor avea loc în perioada 3-6 octombrie 2022, la Oradea, Cluj-Napoca și Turda este de 300 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la eveniment.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Piesele Qapirom din plastic sunt prezente peste tot în vehicule, în aparatele de uz casnic, de la plită la aparatul de cafea, în schiuri

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei

Qapirom este partener al celor mai mari constructori auto și producători de echipamente și deține un know-how recunoscut în fabricarea pieselor de aspect situate atât în ​​interiorul vehiculului (planșa de bord, aeratoare, suporturi pahare, consola schimbătorului de viteze, elemente de uși), cât și în exterior (granulat sau vopsit), elementele barei de protecție, prin părți tehnice mai puțin vizibile (sub capotă, rezervor) sau siguranța reglementară (conectori fluide, electronice ESD, airbag-uri). Qapirom are un know-how deosebit pentru piese decorate (timbrare la cald si tampografie) sau pentru decorare care necesită ansambluri complexe (roboți, mașini și manoperă specializată).

Qapirom proiectează și creează propriile produse în interiorul biroului său de proiectare; de la fezabilitatea unui proiect până la finalizarea acestuia oferă clienților soluții tehnice personalizate precum și suport în fiecare etapă a proiectelor lor.

Fabrica Qapirom din Oradea exista din 2001, are 150 de angajați, dispune de 40 de mașini de injectie, 4 roboți cu 6 axe și multe mijloace complexe de asamblare sau asistență la producție.

Agenda evenimentului

➤ Cuvânt de deschidere

➤Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Intâlniri B2B prestabilite cu reprezentanții companiei 

 

Profilul participanților:   companii din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Maratonului de Business care va avea loc în perioada 3-6 octombrie 2022 la Oradea, Cluj-Napoca și Turda. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

Partenerii Maratonului de Business

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !