Oradea Dezbateri  •  Vizita de intreprindere

Travailler avec Sogefi

Sogefi Oradea,

Limba :
Română

Tarife : 15 locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Business Tour – Travailler avec » care vor avea loc în perioada 3-6 octombrie 2022, la Oradea, Cluj-Napoca și Turda este de 300 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la eveniment.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Sogefi este un lider mondial pentru sectorul componentelor din industria automotive

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei

SOGEFI este un lider mondial pentru sectorul componentelor din industria automotive, cu produse inovative în trei domenii de activitate: filtre, suspensii și sisteme de aer și răcire.

Valorile companiei sunt:

CALITATE - Sogefi se angajează constant să obțină atât cea mai înaltă calitate, cât și îmbunătățirea continuă a performanței produselor sale.

INOVAŢIE - Dorința nesfârșită de a inova, susținută de echipe talentate de ingineri și tehnicieni din centrele sale de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, conduce principalele afaceri ale Sogefi.

ANGAJAMENT - Sogefi este pe deplin dedicat obiectivelor sale și satisfacției tuturor părților interesate.

EFICACITATE - Modelul organizațional al Sogefi permite luarea promptă a deciziilor și obținerea rezultatelor. Timpul nostru de lansare pe piață este scurt, datorită abilităților noastre excelente de a transforma ideile în produse finale.

SOLIDITATE - Sogefi operează un management solid, viziune corporativă, procese de producție cu o cultură de grup care se bazează pe claritate, disciplină, seriozitate și consistență. Toate ideile, odată validate, sunt dezvoltate cu scop și determinare.

FIABILITATE - Pentru Sogefi, fiabilitatea înseamnă câștigarea încrederii tuturor clienților săi prin expertiză tehnică, calitatea produselor, atenție la costuri, o politică comercială serioasă și îndeplinirea angajamentelor.

 

Agenda evenimentului

➤ Cuvânt de deschidere

➤Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Intâlniri B2B prestabilite cu reprezentanții companiei 

 

Profilul participanților:   companii din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Maratonului de Business care va avea loc în perioada 3-6 octombrie 2022 la Oradea, Cluj-Napoca și Turda. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Partenerii Maratonului de Business

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !