Evènements  •  Formare

Workshop: Cum sa delegi eficient pentru a avea o echipa motivata si responsabila

Ethos House
Calea Floreasca nr. 240B

Limba : Romana

Tarife :
90 EURO+TVA pentru membrii CCIFER
110 EURO+TVA pentru non-membrii CCIFER

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Delegarea este capacitatea unui lider de a transmite către membrii echipei sale sarcinile pe care aceștia le pot realiza, stimulându-le și dezvoltându-le capacitățile de lucru și de sinteză, ajungând astfel la rezultate remarcabile.

 

Workshop-ul:Cum sa delegi eficient pentru a avea o echipa motivata si responsabila pune accent pe descoperirea acelor mecanisme care declanșează procese cognitive care să motiveze membrii echipelor. Printre acestea se numără aflarea celor mai rapide și eficiente soluții pentru gestionarea problemelor pe care le întâmpină o echipă, dezvoltarea de noi metode de lucru mai performante decât cele actuale și modalități de a dezvolta legături puternice între membrii echipei.

In cadrul acestui workshop vom discuta despre:

  1. Eliminarea obstacolelor in calea delegarii
  2. Alegerea sarcinilor pentru a fi delegate
  3. Alegerea oamenilor pentru a delega sarcina
  4. Dezvoltarea unui plan de delegare
  5. Cum sa monitorizezi sarcinile delegate

Data : 24 septembrie 2019 (9:30-13:00)

Limba de formare : Romana

Facilitator: Mihai Stănescu - În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Despre RoCoach
De peste 15 ani, RoCoach este promotorul dezvoltării capacităților de management în România, oferind servicii de dezvoltare, atât individuale cât și de echipă, Coaching Executiv, consiliere și servicii de self learning, toate la standarde premium. Mai multe detalii aici

Loc : Centrul de Formare CCIFER - Ethos House - Calea Floreasca, nr. 240B, etaj 3, Bucuresti

Tarife : 90 Euro + TVA/persoana - pentru membrii CCIFER, 110 Euro + TVA/persoana - pentru non-membrii CCIFER.

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin