Comunicare -Presa

Crédit Agricole România a lansat noile aplicații de online banking, i-conect și m-conect

Luni, 26 octombrie, Crédit Agricole România a lansat o nouă platformă și o nouă aplicație pentru serviciile sale de banking digital, i-conect și m-con

Noile aplicații se remarcă printr-o structură intuitivă și flexibilă datorită gradului mare de personalizare și adaptare a panoului de control.

De asemenea, acestea pun la dispoziția clienților funcționalități extinse și sigure, care vor ușura experiența lor de banking online.

„Modul în care am gândit noile aplicații de internet și mobile banking este un răspuns aplicat la cerințele și nevoile clienților, care, în general, își doresc mai mult banking online, o interfață ușor de folosit și siguranță deplină. Plecând de la aceste condiții implicite, am adăugat câteva instrumente și funcționalități gândite special pentru clienții de business, încercând să acomodăm astfel nevoile lor complexe”, a declarat Luc Beiso, CEO Crédit Agricole România.

Printre îmbunătățirile aduse noilor aplicații de internet banking, i-conect, și mobile banking, m-conect, se numără:

•                  Tranzacții 24/7;

•                  Autentificare cu token mobil;

•                  Interfața adaptabilă;

•                  Personalizare prin acordarea de Pseudonime conturilor, cardurilor și ordinelor recurente, pentru a le distinge mai ușor;

•                  100% online – Clienții pot deschide conturi noi direct din aplicație și pot aplica online pentru o gamă variată de produse și servicii bancare (conturi, depozite, credite, activare Direct Bank etc).

„Având în vedere tendințele în creștere de folosire a platformelor digitale, direcție mult accelerată și de pandemia actuală, lansarea noilor aplicații de mobile și internet banking vine la un moment foarte oportun”, a mai adăugat Luc Beiso.

Toate operațiunile se bazează pe un sistem complex de autorizare pe bază de semnătură electronică, ce permite ca tranzacțiile să fie efectuate în condiții de siguranță sporită.

Mai multe informații despre noile aplicații sunt disponibile pe www.credit-agricole.ro/maimultbankingonline/.

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !