Membri

Grupul internațional de consultanță Mirus Group achiziţionează Nexia CRG, o companie romȃnească de servicii integrate de contabilitate, fiscalitate și audit

Decembrie 2020 ─ Grupul internațional specializat în consultanță Mirus Group este onorat să anunţe achiziţia Nexia CRG, o companie romȃnească specializată în servicii integrate de contabilitate, fiscalitate și audit. Această tranzacţie va ajuta Mirus Group să ofere clienţilor soluţii noi, diversificate.

MIRUS Group este un jucător important pe piața internațională a serviciilor de consultanță, înființat în anul 2007. Având un portofoliu solid de clienți locali și internaționali, Grupul Mirus oferă o gamă complexă de servicii de consultanță atât pentru companii aflate în topul Fortune 100 (care caută servicii de consultanță locală), cât și pentru companii internaționale de dimensiuni medii care au pătruns recent pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Nexia CRG oferă de peste 20 de ani servicii integrate și soluții în audit, contabilitate, consultanță fiscală și de afaceri. Din anul 2004, Nexia CRG a devenit membră Nexia International, o rețea globală de contabili, auditori independenți, consilieri de afaceri care ocupă locul 9 la nivel mondial, cu 667 birouri în peste 100 de țări. Kinstellar a oferit asistenţă juridică Mirus Group, iar LC Legal Proof Law Office a consiliat Nexia CRG.

Dl. Ionuț Zeche, fondatorul MIRUS Group, declară: ‘‘Nexia împărtășește valorile și misiunea noastră de a oferi cele mai înalte standarde de servicii și de a pune clienții pe primul loc. Ȋmpreună credem în soluții practice adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri și că încrederea este fundamentul pe care construim relații de lucru solide cu clienții noștri. Sunt mândru de ceea ce am realizat în cei 13 ani de la lansarea noastră. A fost un parcurs cu adevărat remarcabil și sunt încrezător și entuziasmat de ce va urma.’’

Pentru mai multe informații, vă rugăm sa o contactați pe Bianca Gheorghe, bgheorghe@mirus-group.eu.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !