Comunicare -Presa

Leadership Focus lansează #HR School Romania, un curs de HR Management acreditat ANC

Compania de consultanta in resurse umane, Leadership Focus, lansează proiectul  HR School Romania, dedicat tuturor profesionistilor de HR din Romania care vor  sa fie parteneri de business si lideri de impact in organizatiile lor. Programul pe care HR School Romania il ofera incepand din aceasta toamna este “HR Manager” cu diploma cu cod COR 1212027 (HR Manager), oferita de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) in numele Ministerului Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Detalii despre program

  • Programul este la prima sa editie in format on-line, are durata de 12 luni incepand cu 01 octombrie, 2020 iar sloganul sau este: “Cresti intr-un an cat altii in 10”. Promitem cu responsabilitate participantilor access mai usor ca niciodata pe toata durata cursului la expertiza HR pentru nevoile lor.
  • Prin acest program, #HR SCHOOL ROMANIA se adreseaza tuturor profesionistilor de HR din Romania care vor SA FIE parteneri de business si ai oamenilor precum si lideri de impact in organizatiile lor. In plus, prin atitudinea, abilitatile si cunostintele dobandite pe parcursul acestui curs, participantii devin sau isi intaresc pozitia de partener de incredere pentru angajati si organizatie.
  • Invatarea se face intr-un mod unic: experiente (exercitii, secvente video, chestionare, conversatii), expunere la cunostinte teoretice relevante pentru tema programului precum si prin interactiunea cu Formatorii programului (Experti HR) si cu ceilalti profesionisti de HR participanti la program.
  • Fiecare luna din program este dedicata unui proces sau teme de HR. Participantii primesc lunar un material de studiu cu (aproape) totul despre tema lunii: definitii, instrumente de lucru aplicabile imediat, exercitii, set de bune practici, noutati profesionale, 3 sesiuni on-line de invatare de grup pe luna despre tema lunii,  acces continuu la comunitatea on-line si un BONUS substantial!
  • Cu ajutorul BONUSULUI lunar participantii devin Facilitatori de exceptie pentru scurte workshop-uri si evenimente de invatare in organizatie. Vor primi lunar un material ppt ‘la cheie’ insotit de exercitii si alte materiale de lucru pe care le vor putea livra ca si Facilitator colegilor. Lunar vom organiza o sesiune de Mentoring (Train the Trainer) pentru livrarea temei din Bonus. Cateva exemple ale temelor din BONUS: Facilitarea workshop-urilor si evenimentelor de invatare, Comunicare, Organizarea timpului, Abordarea conflictelor etc.
  • Pretul si modalitatile de plata sunt concepute in asa fel incat profesionistul de HR participant la curs sa poata sustine investia in mod particular sau sa poata obtine sustinere din partea angajatorului.

 

HR School Romania ofera beneficii unice

  • Invatare continua in moduri diverse. Zilnic vei gasi ceva folositor pentru tine si munca ta in materialele primite, in intalnirile de grup pe care le vom avea si in conversatiile cu membrii comunitatii #HR School Romania. Aplicand, aduci valoare clientilor tai!
  • Devenire personala si profesionala. Conectandu-te cu altii din domeniul tau, impartasind cu ei, invatand de la ei si de la tine in timp ce vei aplica ce ai invatat, devii un profesionist respectat si cautat pentru valoarea ta. Ofera si vei primi!
  • Sustinere din partea comunitatii. In orice moment al zilei vei avea access la comunitatea exclusiv dedicata membrilor #HR School Romania. Imagineaza-ti cata expertiza intr-un singur loc!
  • Mentoring. Saptamanal te vei intalni in sesiuni LIVE de o ora cu Facilitatorul programului si cu alti practicieni. Vom  detalia tema lunii, vom lucra impreuna, vom   raspunde la intrebari. Cere si ti se va da!

 

Formatori in programul HR Manager

  • Anca Covaciu. Leadership Coach, HR Expert, Trainer. Fondator al companiei de consultanta ‘Leadership Focus’. Cu o experienta de peste de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR a sprijinit pentru dezvoltare numerosi lideri si echipe din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. A condus functiunea de HR contribuind astfel la cresterea sanatoasa a afacerii in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina. Ca si Director de HR a obtinut importante recunoasteri locale si international pentru programe de Motivare si Retinere a angajatilor  (3M Corp) si Optimizare Organizationala pentru Cresterea Afacerii (Alcon-Novartis). Este licentiate Executive MBA (USA + RO), studiaza la renumita organizatie de dezvoltare in HR, CIPD din UK si are multiple certificari profesionale pentru dezvoltarea oamenilor.  Din 2017 concepe si livreaza programe de dezvoltare pentru angajati si organizatie. Este Formator de HR cu palmares de 10 editii de curs ‘HR Manager’ livrate in cadrul programului UE, POCU 2016-2020.  Proiectul personal dedicat profesionistilor de HR din Romania este “HR School Romania cu Anca Covaciu”.
  • Daniela Necefor. HR Expert. Consultant Executive Search. Are experientă 20+ ani în management și consultantă, avand experienta in companii multinationale in domeniul ingineriei, finantelor si resurselor umane. Din anul 2000 a fondat și conduce firma TBS (Total Business Solutions), specializată în management, consultanța de resurse umane si executive search, consiliere corporate si individuală. TBS este membru al rețelei internationale Global Executive Search, cu acoperire în mai mult de 60 de țări de pe toate continentele. Experiența ei include: Consultanță și strategie de resurse umane, Executive Search și recrutare, Managementul carierei, Audit în domeniul resurselor umane și consultanță organizațională, Strategie de instruire și dezvoltare, Evaluarea personalului: personalitate, leadership, integritate profesională, motivație, centru de evaluare, Strategie și consiliere în carieră.

Este licentiata MINI MBA de la INSEAD si detine multiple alte certificari in programe de dezvoltare a oamenilor. Daniela crede ca “orice ai alege sa faci, fa-o cu excelenta” si ca este important “a găsi omul potrivit la locul potrivit in compania potrivita astfel incat atat compania cat si omul sa poata să obtina maxim din sin ceea ce isi doresc”.

 

Contact

Pentru mai multe informatii (programa de curs, logistica, aspecte financiare etc), contactati anca.covaciu@leadershipfocus.ro.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !