Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗 #BusinessTour Pitești - o zi plină de oportunități și conexiuni de business, într-un program complex de vizite și întâlniri în companii din regiune.

Ne-am bucurat să ne continuăm incursiunea prin țară și să oferim membrilor noștri posibilitatea de a se conecta cu un mediu de afaceri vibrant.

👷‍♂️ Evenimentul a reprezentat o oportunitate incredibilă de a cunoaște potențialul economic al regiunii, prin prisma vizitelor de la GIC Nosad Metal, Subansamble Auto SA, LEONI Romania și TechWise Electronics.

👨‍🎓 La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Universitatea din Pitesti, Techwise Electronics a susținut un atelier FRANCO-JOBS de orientare profesională, pentru a-i sfătui pe tinerii studenți aflați la început de drum cum să-și facă debutul în carieră.

🤝 Mulțumim tuturor participanților și partenerilor noștri pentru această experiență valoroasă: S.C. Acarom S.R.L., Edenred Romania, Orange, UniCredit Bank Romania.

📣 #BusinessTourCCIFER continuă! Pe 22 și 23 aprilie ne vedem la Craiova și Slatina, cu noi companii care așteaptă să fie descoperite: Business Tour Craiova - Slatina | CCI FRANCE ROUMANIE (ccifer.ro)

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !