Comunicare -Presa

Salim Sunderji numit CEO al grupului DocProcess

[Translate to Roumain:]

DocProcess, lider în automatizarea proceselor de business în România, anunță numirea lui Salim Sunderji în funcția de director executiv (CEO) al grupului. Cu peste 20 de ani de experiență în diverse roluri de conducere, Salim Sunderji va fi responsabil de expansiunea DocProcess în Marea Britanie, Statele Unite, Orientul Mijlociu și India.

În 2020, în ciuda declanșării pandemiei globale, am accelerat procesul de expansiune globală, prin inaugurarea unui nou birou comercial la Paris și am continuat să atragem clienți de renume la nivel internațional. Experiența remarcabilă a lui Salim precum și abilitățile sale de conducere ne vor sprijini în continuarea consolidării poziției DocProcess de lider global în automatizarea proceselor de afaceri. Împreună cu partenerii noștri de la Morphosis Capital, suntem încântați să-i urăm bun-venit lui Salim, cu care împărtășim aceeași viziune pentru DocProcess - să revoluționăm procesul de transformare digitală la nivel mondial", a declarat Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess.

Înainte de a se alătura DocProcess, Salim a deținut mai multe funcții de conducere în cadrul Thomson Reuters, fiind de-a lungul timpului Chief Product Officer, Chief Operating Officer & Chief Financial Officer al diviziei corporative, Managing Director of Knowledge Solutions Business și Chief Strategy Officer al diviziei de fiscalitate și contabilitate. Salim are peste 20 de ani de experiență la nivel executiv în companii de tip SaaS, media și de tehnologie. De-a lungul carierei sale, Salim a fost implicat în 12 tranzacții de fuziuni și achiziții, în integrarea și scalarea rapidă a companiilor, restructurarea și dezvoltarea de talente.

Sunt încântat să mă alătur DocProcess și să conduc o echipă dinamică în timpul procesului de expansiune globală. Cererea tot mai ridicată pentru transparență și conformarea fiscală de către guvernele din întreaga lume reprezintă o oportunitate imensă de a redefini modul în care întreprinderile și instituțiile publice lucrează împreună în transformarea și automatizarea proceselor și interacțiunilor de lucru. Cred că DocProcess răspunde excelent la nevoile globale de conformitate, dar și la nevoile totale ale unei afaceri prin intermediul platformei de Business Ecosystem Automation și a serviciilor cu valoare adăugată, precum controlul integrat la nivel fiscal, juridic, de format și de afaceri," a menționat Salim Sunderji, noul CEO al DocProcess.

În noua sa poziție, Salim Sunderji se va concentra pe dezvoltarea de parteneriate globale și extinderea serviciilor DocProcess în Marea Britanie, SUA, Orientul Mijlociu și India. În acest proces, el va colabora direct cu Consiliul de Administrație și echipa executivă a DocProcess.

DocProcess pune la dispoziția clienților o platformă SaaS flexibilă care permite companiilor să-și eficientizeze și să-și optimizeze procesele atât la nivel intern, cât și la nivelul întregului ecosistem de afaceri, indiferent de experiența tehnologică a acestora. Soluția DocProcess se poate conecta cu orice sistem de informare sau platformă. Prin urmare, furnizorii, cumpărătorii, partenerii din sectorul privat sau public pot colabora fără să fie nevoiți să își modifice infrastructura de lucru. Unul dintre produsele cheie al DocProcess este soluția de facturare electronică care este conformă cu reglementările autorităților din domeniul fiscal. De asemenea, platforma Business Ecosystem Automation a DocProcess include și soluții precum Purchase-2-Pay, Order-2-Cash, Logistică sau Contract Management.

Mai mult de 3,500 de companii, de la multinaționale precum Carrefour, Cora, Lactalis, Mondelez, Strauss, eMAG și până la companii antreprenoriale de tipul E-Boda, Altex și Flanco utilizează soluțiile de automatizare DocProcess.

###

Despre DocProcess

DocProcess oferă soluții de Business Ecosystem Automation de ultimă generație care ajută companiile să eficientizeze și să automatizeze procesele. DocProcess definește viitorul în ceea ce privește modul în care companiile de toate dimensiunile își desfășoară activitatea, permițându-le să preia controlul proceselor de-a lungul întregului ecosistem de business și conectându-le digital cu clienții, furnizorii sau partenerii financiari și logistici. Datorită flexibilității oferite de platforma DocProcess, companiile pot combina soluții pentru a se potrivi nevoilor lor operaționale în continuă schimbare și pot conecta toate aspectele fluxurilor de lucru: Purchase-2-Pay, Or-der-2-Cash, logistică, contract management, procese de reconciliere și multe altele. Toate armonizate cu soluții de administrare documentară și arhivare electronică.

Înființată în 2005 de Liviu Apolozan, DocProcess are o amprentă globală puternică, cu birouri în București, Brașov, Paris și Grenoble.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !