Membri

Throwback Gala CCIFER 2019

Pe 20 septembrie 2019 a avut loc o nouă ediție a Galei CCIFER, în cadrul căreia au fost acordate Premiile CCIFER, ajunse la cea dea XIII-a ediție.

Gala CCIFER este un eveniment de excepție, în care celebrăm anual reușitele membrilor și partenerilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceze în România, precum și forța parteneriatului economic dintre România și Franța. Evenimentul a avut loc în prezența Excelenței Sale Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, a lui Radu Florescu, Coordonator din partea Camerei de Comerț Americane al Coaliției pentru Dezvoltarea României și a lui Dacian Cioloș, Președintele Grupului Politic European Renew Europe.

În cadrul celor 3 categorii ale Premiilor CCIFER s-au înscris în total 39 de proiecte, respectiv 16 la categoria responsabilitate socială, 8 la categoria antreprenoriat și 15 la categoria inovație tehnologică. Anul acesta juriul a mai acordat Premiul Coup de Coeur.

Pentru mai multe informații cu privire la câștigătorii Premiilor CCIFER 2019, precum și despre juriu, consultați comunicatul de presă.

Vă invităm să descoperiți galeria foto a evenimentului aici.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !