COVID-19  •  Conferinta & Seminar

Conferinta Orasul durabil: Rezilienta si tranzitie verde

Data limită de înscriere
Marţi 18 Mai 2021 - 4:00

Tarife :
Participarea este gratuita.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la reuniune.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

30 de experti nationali si internationali. Proiecte si solutii. Schimb de bune practici. 3 zile de Networking digital.

 

Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Ambasada Franței în România, Business France și Institutul Francez din România, organizează în perioada 17-18 mai 2021, cea de-a V-a ediție a Conferinței „Oraș durabil”.

Ediția 2021 a Conferinței „Orașul durabil: Reziliența și tranziție verde” se va concentra asupra perspectivei de viitor a așezărilor urbane, prin prisma obiectivelor europene și naționale, a proiectelor, soluțiilor și exemplelor de bune practici din comunitatea de afaceri franco-română.

Evenimentul va reuni peste 30 de experți naționali și internaționali din autorități publice și companii, care vor prezenta tendințe în dezvoltare urbană, mobilitate, eficiență energetică, calitatea mediului înconjurător în orașe, investiții și politici publice pentru comunități locale cu tradiție minieră.

Agenda Conferintei:

Luni, 17 mai 2021


Marți, 18 mai 2021

GDPR:

Pentru informarea tuturor participanților la eveniment, această sesiune online poate fi înregistrată și partajată, numai cu membrii comunității noastre.
Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Parteneri:

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !