Dezbateri

Mic dejun digital dedicat responsabililor de business developement, operations si tehnologii informatice

Limba : Romana

Tarife :
Participarea este gratuita, dar rezervata numai reprezentantilor companiilor membre CCIFER.
20 de locuri sunt disponibile.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea echipei CCIFER pot participa la reuniune.
Link-ul de conectare pe Microsoft Teams va fi transmis inainte de reuniune.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date! Cum se oferea suport tehnic in 2019 si cum se ofera acum?

 

In contextul crizei actuale si al flexibilizarii modalitatilor de lucru, flagelurile de tip informatic sunt tot mai raspandite, iar prin procesul de conectare al dispozitivelor, companiile sunt din ce in ce mai expuse amenintarilor IT. De aceea, nevoia de acces securizat in care datele sunt protejate este imperativa, iar in ultima perioada au fost dezvoltate noi solutii IT.

CCIFER are placerea de a va invita la un mic dejun digital dedicat responsabililor de business developement , operations si tehnologii informatice, pentru a descoperi care sunt metodele avansate de securitate la ora actuala cu ajutorul serviciilor Microsoft si de a afla cum se poate securiza accesul remote la suport de la distanță, dar si cum se realizeaza trecerea de la CapEx la OpEx.

10h00-10h15:

Expertii din comunitatea noastra de afaceri: Robert Bucur, Microsoft Product Manager BRINEL si Horatiu Cacovean, Area Sales Manager BRINEL, vor modera discutiile despre:

  • Cum se oferea suport tehnic in 2019 si cum se ofera acum?
  • Studiul de caz : Remote Access Management (ARAM)- prima aplicație de suport in cloud dezvoltată de BRINEL pe platforma Microsoft Azure, care incurajeaza "remote work securely”
  • Elementele de securitate oferite de platforma Microsoft 365
  • GDPR si utilizarea platformei Microsoft 365

10h15-11h00: Sesiune interactiva de intrebari – raspunsuri.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !