Comunicare -Presa

478 DE ANGAJAȚI DIN IMM-URI AU BENEFICIAT, TIMP DE 1 AN, DE CURSURI GRATUITE DE EDUCAȚIE DIGITALĂ

  • 102 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM), din sectoare economice cu potențial competitiv (precum, turism, fabricație de produse manufacturiere, industrie alimentară sau comerț), care activează în diferite regiuni ale României, au accesat gratuit DigitON, un program de cursuri și consultanță care ajută IMM-urile să-și crească afacerea prin digitalizare, adoptând competențele viitorului.
  • În urma cursurilor, a sesiunilor de consultanță și mentorat, 478 de angajați cheie din IMM-uri au avut acces la cunoștințe de digitalizare prin însușirea competențelor de muncă în mediul digital, care contribuie la performanța afacerilor prin eficientizarea și digitalizarea proceselor de lucru și reducerea costurilor, eliminând cheltuielile inutile din procesul de lucru tradițional.
  • Pentru 52% dintre IMM-urile înscrise în program, digitalizarea este esențială, iar peste 40% dintre acestea își doresc să facă investițiile necesare pentru viitor.
  • Pe toată perioada derulării programului, 2.550 de persoane din companii și organizații au participat la peste 17 evenimente digitale sau conferințe, deschise către un public larg,  cu diverse tematici în jurul viitorului muncii și abilitaților digitale.
  • DigitON este un program cu fonduri europene, implementat între 18 octombrie 2022 și 31 decembrie 2023, de Asociația Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER), lider de consorțiu, în parteneriat cu HUMANISTIC prin Poliac Development SRL.  

MAI MULTE AICI.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !