Membri

Maratoanele de Business CCIFER din 2019

En mars 2019, la CCIFER a lancé un nouveau concept des évènements business, qui concentrent dans une période courte, de quelques jours, plusieurs évènements à des profils différentes dans les régions de la Roumanie, afin de réunir l’environnement d’affaires, celui académique et les autorités publiques autour des sujet poignantes dont les solutions peuvent être trouves en collaborant.

În martie 2019, CCIFER a lansat un nou concept de evenimente business, ce concentrează într-o perioadă scurtă, de numai câteva zile, numeroase evenimente cu profiluri diferite București și în țară, pentru a reuni mediul de afaceri, cel academic, precum și autoritățile publice din jurul unor subiecte arzătoare, ale căror soluții pot fi găsite prin colaborare.

  1. Iasi - Prima destinatie a Maratonului de business CCIFER

 

In perioada 4 - 6 martie, Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) a organizat la Iași un Maraton de business care consolidează astfel parteneriatele cu comunitățile locale. Iași-ul este un important pol de dezvoltare regională și o destinație importantă pentru membrii CCIFER – numeroase companii fiind deja instalate sau colaborând cu companii ieșene.

     2. 2 zile, 3 orase, 6 evenimente de business organizate de CCIFER si partenerii sai in Cluj-Napoca, Zalau si Oradea

     3. Throwback : Maratonul de Business de la Timisoara

     4. Throwback: Maratonul de Business CCIFER de la Brașov

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !